60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Arabia x Røde Kors Mummikrus ABC Mix 2 stk., 30 cl ArabiaArabia x Røde Kors Mummikrus ABC Mix 2 stk., 30 cl ArabiaArabia x Røde Kors Mummikrus ABC Mix 2 stk., 30 cl ArabiaArabia x Røde Kors Mummikrus ABC Mix 2 stk., 30 cl ArabiaArabia x Røde Kors Mummikrus ABC Mix 2 stk., 30 cl Arabia
KAMPANJER
Arabia x Røde Kors Mummikrus ABC Mix 2 stk. - 30 cl - Arabia
Arabia x Røde Kors Mummikrus ABC Mix 2 stk. - 30 cl - Arabia
Arabia x Røde Kors Mummikrus ABC Mix 2 stk. - 30 cl - Arabia
Arabia x Røde Kors Mummikrus ABC Mix 2 stk. - 30 cl - Arabia
Arabia x Røde Kors Mummikrus ABC Mix 2 stk. - 30 cl - Arabia

Arabia x Røde Kors Mummikrus ABC Mix 2 stk.
30 cl

kr 479
kr 599
På lager, klar for levering
Frakt i Norge: kr 49

Beskrivelse

Arabia x Røde Kors mummikopp ABC miks 2-pakning fra finske Arabia er en del av en spesialkolleksjon som er utviklet i samarbeid med Røde Kors. Kolleksjonen som inngår i ABC-kolleksjonen, er et initiativ for å løfte medmenneskelighet og betydningen av å være snille med hverandre. Den er dekorert med illustrasjoner som Tove Jansson tegnet til inntekt for Røde Kors i 1963, og portretterer blant annet blomstrende røde planter, Lille My med en kost, Mummitrollet på en stige og Snusmumrikken som sitter ved et bål sammen med vennene sine.

Som en del av lanseringen av kolleksjonen, oppfordrer Moomin by Arabia og Røde Kors alle til å være med på Mooments of Kindness – små, vennlige gester som kan gjøre stor forskjell. Det kan for eksempel være å bære en tung pose for noen, skrive snille ord til noen som trenger det, sende et postkort eller kjøpe en blomst til noen du bryr deg om. Eller hvorfor ikke støtte Røde Kors sitt arbeid ved å bidra til kampanjen siden Arabia gir 10 kroner for hvert solgte produkt fra kolleksjonen.

Mummikopper fra Arabia er produsert av solid vitroporselen og er populære samlerobjekter som passer like godt til en kaffestund med gode venner, som til frokost med familien. Kombiner gjerne med flere deler fra Arabia x Røde Kors sin kolleksjon fra samme merke for en helhetlig oppdekking.

Spesifikasjon

Egenskaper

  • MerkevareArabia
  • SerieArabia Mumin
  • Artikkelnummer566799-01
  • Kvantitet2 deler
  • MaterialerVitroporselen
  • VedlikeholdsrådKan vaskes i oppvaskmaskin. Kan brukes med mikrobølgeovn Ildfast.

Mål

  • Lengde (cm)8,3
  • Bredde (cm)9
  • Høyde (cm)8,1

Andre likte også

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)