60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn
Matlaging/Kjøkkenutstyr

Kjøkkenutstyr

Kjøkkenredskap er en selvfølgelig del av et kjøkken og en av grunnstenene til vellykket matlagning.
718 resultater sortert etter  
Popularitet
Nordic Ware Naturals stekeplate med grillrist - 32,7 x 45,4 cm - Nordic Ware
Nordic Ware

Nordic Ware Naturals stekeplate med grillrist, 32,7 x 45,4 cm

kr 378kr 489
På lager
1
...
20
Side 1 av 20

Mer om Kjøkkenutstyr

I vårt brede sortiment av kjøkkenredskaper finner du en masse morsomme og nødvendige produkter som gjør hverdagen din enklere, ved å gjøre matlagningen lettere. Mange deler av matlagningen kan i dag effektiviseres ved hjelp av ett enkelt hjelpemiddel, og tiden du får til overs kan du heller bruke på å nyte det deilige måltidet sammen med familien. Hva du enn ser etter er sjansen stor for at du finner det i vårt brede sortiment av produkter. Invester i de kjøkkenredskapene du har mest behov for, og bruk den tiden du sparer på noe hyggelig! Med flere kjøkkenredskaper som effektiviserer matlagningen kan alle være med! Vi mener at kjøkkenet er i sentrum i ethvert hjem, så hvorfor ikke gjøre matlagningen morsom for alle, og nye livets mange smaksfylte øyeblikk.

Noen kjøkkenredskaper er mer nødvendige enn andre, og hva du ser på som nødvendig kommer an på hvilke behov du har i ditt kjøkken, men uansett kan vi hvert fall si at én ting er sikkert; uten kjøkkenredskaper kan du ikke lage mat. Hvordan skal du ellers piske fløte uten en visp, steke kjøtt uten en stekepanne eller lage potetmos uten en potetskreller? Det er disse redskapene som gjør matlagningen enklere. Kjøkkenredskaper er en selvsagt del av et kjøkken og en av grunnsteinene i en vellykket matlagning. Kjøkkenredskaper omfatter alt fra gryteskjeer og is skjeer til sushi-tilbehør. Variasjonen er stor, men alle disse produktene gjør at jobben i kjøkkenet både blir enklere og morsommere.

En viktig ting å tenke på før du kjøper nye kjøkkenredskaper er valget av materiale. Dette er ekstra viktig hvis du f.eks. har teflonpanner eller hvis du vil behandle dine gryter, skåler og stekepanner så skånsomt som mulig. Det mest skånsomme er å velge silikon- eller plastikkredskaper da disse ikke skraper belegget på samme måte som metallredskaper gjør. Med riktig kjøkkenutstyr blir hele prosessen fra tilberedning til servering en fornøyelse, så ta en titt i vårt store utvalg av kjøkkenredskaper og gled deg til en enklere matlagning på kjøkkenet.

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)