60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn

Gryteunderlag

Våre gryteunderlag er både fine og praktiske, flere av de kan også brettes sammen for å ta så lite plass som mulig når de ikke er i bruk.
131 resultater sortert etter
Pond gryteunderlag 3 deler - Messing - Ferm LIVING
Ferm LIVING

Pond gryteunderlag 3 deler, Messing

kr 779
På lager
1
...
4
Side 1 av 4

Mer om Gryteunderlag

I denne kategorien finner du produktene som beskytter bordet ditt fra varme gryter. Gryteunderlag er viktig hvis du ønsker å servere varm mat direkte på bordet uten å skade bordplaten. Gryteunderlag er laget av materialer som leder varme dårlig, og fungerer derfor som et perfekt mellomlag mellom den varme gryten og middagsbordet.

Hos oss i KitchenTime mener vi det er viktig å ha en kombinasjon av funksjonalitet og design. Vi tilbyr derfor gryteunderlag i ulike spennende design som for eksempel kork, marmor og stål. Et gryteunderlag av unik design kan berike og gi bordet et løft, om det så er til fest eller hverdag. Hos oss kan du finne for eksempel gryteunderlag av rustfritt stål fra merket Alessi, designet av Marta Sansoni. Gryteunderlaget har et vakkert sikksakk mønster som også finnes i andre produkter fra serien Cactus.

Vi har også andre stilige gryteunderlag fra det miljøbevisste merket Almedahls. Du kan blant annet finne serien Sill fra Almedahls som er designet av Marianne Nilsson, vi har også smarte gryteunderlegg fra Joseph Joseph som enkelt kan foldes sammen, og tar dermed mindre plass i kjøkkenskuffen. Da gryteunderlaget er justerbart kan du også tilpasse størrelsen etter behov, og behøver dermed ikke flere gryteunderlag i mange ulike størrelser til enhver gryte du har.

Sørg for å ta vare på dine overflater, ta en nærmere titt på vårt utvalg av gryteunderlag her, og finn det gryteunderlaget som passer til deg og din personlighet. Enten det er et helt enkelt og alminnelig underlag av kork, eller noe med mer personlighet som kan komplementere resten av bordets pådekking. Server maten direkte på bordet så du ikke behøver å reise deg for påfyll av tallerkenen, sitt heller ned, pust ut og nyt maten med dine nære etter en lang dag på jobb.

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)