60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Kundeservice/Vilkår & betingelser
KundeserviceBestillingsinformasjonRetur & reklamasjonRegistrer retur & reklamasjonVilkår & betingelserSikkerhetspolicyCookiesB2B

Vilkår & betingelser

Innledning

KitchenTime - en del av Nordic Nest Group 
Bedriftens org.nr.: 997 671 538 

På KitchenTime er det trygt og enkelt å handle. Vi tilbyr rask levering, samt 30 dager åpent kjøp. Moms er inkludert i alle priser. Under ser du våre fullstendige kjøpsvilkår. 

Alle varer på KitchenTime er godkjent for bruk i Norge.

Angrerett

Ifølge angrerettloven har kunden 14 dagers angrerett, men KitchenTime har utvidet denne til 30 dager angrerett. Dette innebærer at du har rett til å angre kjøpet ditt ved å informere dette til KitchenTime innen 30 dager fra den dagen du, eller en annen part, har tatt imot den bestilte varen (angrefristen). 

Hvis Kunden ønsker å bruke angreretten, må Kunden, før angrefristen har løpt ut, sende en tydelig beskjed til KitchenTime via vår returportal, som du finner her

Hvis Kunden bruker angreretten sin, skal Kunden betale for returkostnadene. Kunden er ansvarlig for produktets tilstand etter at Kunden har mottatt produktet og under retursendingen. Produktet skal returneres innen 14 dager fra den datoen KitchenTime fikk melding om at Kunden gjør angreretten gjeldende. Produktet skal sendes godt emballert, i god tilstand og i originalesken og/eller -emballasjen.

Kontakt oss alltid før du returnerer en vare, slik at vi lettere og raskere skal kunne hjelpe deg. Vi sender en returadresselapp som skal brukes når du sender varene tilbake. Returadresselappen koster kr 99.

Hvis Kunden bruker angreretten, skal KitchenTime refundere beløpet Kunden har betalt for produktet, inkludert forsendelseskostnader. Eventuelle ekstra forsendelseskostnader som skyldes at Kunden velger en annen levering enn standardleveringen KitchenTime tilbyr, er unntatt refusjonen. Ved retur av en del av en bestilling, vil forsendelseskostnadene ikke bli refundert. KitchenTime har rett til å trekke fra et beløp fra det beløpet som skal refunderes tilsvarende verdiforringelsen for produktet, sammenlignet med produktets originalverdi, hvis, og i den grad, slik verdiforringelse skyldes at Kunden har håndtert produktet utover det som trengs for å fastslå dets funksjon eller karakteristikker.

KitchenTime skal tilbakebetale beløpet uten unødvendig forsinkelse, men ikke senere enn 14 dager fra datoen KitchenTime mottok Kundens tilbakekallingsmelding. KitchenTime skal kunne utsette tilbakebetalingen inntil KitchenTime har mottatt produktet, eller Kunden har levert bevis for at produktet er blitt returnert, for eksempel ved en leveringsbekreftelse. Tilbakebetaling skal skje til Kunden med den betalingsmetoden som Kunden har valgt, med mindre noe annet er avtalt, eller hvis det er noen innsigelse mot slik tilbakebetaling.

Feil levert eller manglende vare

Om du mangler en vare eller har fått feil vare levert så gi beskjed om dette her innen 5 dager fra den dagen du mottok pakken. Oppgi hvilken vare som mangler eller hva som har blitt feillevert så hjelper vi deg.  

Reklamasjon

Dersom du mottar en skadet vare, vennligst kontakt oss og beskriv detaljert skaden. Du som kunde har ansvar for å pakke opp og kontrollere at produktene i pakken din er feilfrie etter at du har mottatt dem. Om pakken er skadet ved levering, skal du melde fra om skaden direkte til ditt Postombud når du henter ut pakken, eller til transportfirmaet som leverte pakken din. Send inn feilmeldingen din til kundeservice, via returportalen som du finner her, så hjelper vi deg. Vi betaler returfrakten ved en eventuell retur av vare på grunn av reklamasjon. Ved en eventuell tvist, har vi som policy å følge beslutningene til Forbrukerrådet. 

Kjøper har alltid reklamert tidsnok dersom det skjer innen 2 måneder fra mangelen ble oppdaget eller burde blitt oppdaget. Reklamasjon kan skje senest to år etter at kjøper overtok varen. Dersom varen, eller deler av den, er ment å vare vesentlig lenger enn to år, er reklamasjonsfristen fem år. Reklamasjon til selgeren bør skje skriftlig.

Klage

Skulle vi avvise en eventuell klage, har du mulighet til å overklage til Forbrukerrådet.

Force Majure

KitchenTime genom Nordic Nest AB er unntatt sine forpliktelser til kjøpsavtalen om det inntreffer omstendigheter som ligger utenfor KitchenTimes kontroll. Dette kan for eksempel være lovgiving, streik, krig, terrorisme, brann, oversvømmelse, naturkatastrofer eller liknende hendelser. 

Fraktalternativer & Levering

Levering skjer med Bring og PostNord. Brings og Postnords leveringstid er 2-6 dager, avhengig av hvor du bor i Norge. Du har rett til å heve kjøpet ved eventuell leveringsforsinkelse. Tilbakebetaling vil skje innen 14 dager. Det tilkommer ingen tollavgifter eller andre avgifter ved sending til Norge.

Nysjerrig på våre fraktalternativer? Les mere her

Vi leverer dessverre ikke til Jan Mayen (NO 8099) eller Svalbard (NO 9170-9179).

Betaling

Alle våre betalinger håndteres av Klarna. Ingen avgifter tilkommer for noen betalingsmetoder. Som kunde kan du betale med kort, direktebetaling samt mot faktura og som privatkunde kan betaling også gjøres mot avbetaling. Betalingstid for faktura er 30 dager fra og med den datoen varene sendes fra KitchenTime. Om betalingen uteblir tilkommer en påminnelsesavgift på kr 60 samt forsinkelsesrente på 25,5%. Har du ikke handlet med Klarna tidligere kommer det ved kjøpet å gjøres en mikropplysning for at vi skal kontrollere din kredittverdighet. Klarna oppfyller kravene for PCI DSS og har SSL-sertifikat.

Spørsmål om din betaling? For hjelp med spørsmål som angår betaling, kan du kontakte Klarnas kundeservice direkte. Du kan også bruke chatfunksjonen i Klarna-appen eller ringe 21 01 89 91.

Salg til mindreårige

Hvis du er under 18 år, må du ha tillatelse fra verge for å bestille fra oss.

Priser

Prisene du finner på våre nettsider, er dagsaktuelle, inklusive 25 % moms. Momsen vises i kassen, med eventuelle fraktkostnader, før du bekrefter kjøpet. Om momsen endres, har vi rett til å endre prisene motsvarende. Prisjusteringer kan skje når som helst, uten forvarsel. 

Rabattkode

Flere rabattkoder kan ikke kombineres, om ikke dette tydelig angis i vilkårene for den spesifikke rabattkoden. Kunden har selv ansvar for å angi korrekt rabattkode, og prisjusteringer på grunn av feilaktig rabattkode kan ikke justeres i etterkant. 

Uavhentede pakker/forsendelser

Dersom pakker ikke hentes ut, forbeholder KitchenTime seg retten til å fakturere kunden for fraktkostnader, returfrakt og håndteringskostnader med totalt kr 200. Ved tunge gods eller gods med ukurant størrelse tilkommer kostnad ifølge aktuell frakttabell. Om du har valgt faktura som betalingsalternativ, er fakturaen inkludert i pakken, og det er derfor viktig at du henter pakken og betaler denne innen 14 dager for å unnvike påminnelsesavgift og renter. Eventuell faktura for uavhentet pakke sendes gjennom vår samarbeidspartner Klarna.

Garanti

Garanti som gis av selgeren eller produsenten, gir kjøperen rettigheter i tillegg til de kjøperen allerede har etter ufravikelig lovgivning. En garanti innebærer dermed ingen begrensninger i kjøperens rett til reklamasjon og krav ved forsinkelse eller mangler. 

Vi garanterer at de varene du får er feilfrie ved levering. Skulle du få en skadet vare, vennligst kontakt oss og beskriv detaljert skaden. Du har 2 års garanti og 3 års reklamasjonsrett på samtlige produkter. Kontakt oss dersom du må benytte deg av garantien. KitchenTime skal bære kostnadene for returfrakten for eventuelle godkjente klager. Ved en eventuell tvist har vi som policy å følge beslutningene til Forbrukerrådet.

Leveringsmetode

Ved leveringer til Norge, bruker vi Bring og PostNord. I kassen velger du om varene skal leveres til ditt nærmeste postkontor, eller om du vil ha hjemlevering. 

Leveringstid

Leveringstiden kan variere, og leveringstiden på ditt produkt/dine produkter kan leses på produktsiden til hvert enkelt produkt. Ved kjøp av visse møbler, kan leveringstiden være noe lengere. Ved kjøp av flere varer med ulik leveringstid, sendes alle produkter i din ordre sammen med det produktet med den seneste leveringsdatoen. I visse situasjoner deles din ordre opp, og eventuelle kostnader for dette betales av KitchenTime. Så snart en vare er på vei til deg, vil du motta en bekreftelse via epost. 

Vi gjør alt i vår makt for å levere din ordre i enighet med våre leveringstider. Om en vare avviker den lovede leveringstiden, og det oppstår er en forsinkelse av din levering, blir du som kunde informert om dette via epost. Du kan når som helst kansellere hele eller deler av din ordre, om vi ikke holder vårt løfte om leveringstider. Dersom kunden hever kjøpet grunnet forsinket levering, vil tilbakebetaling skje innen 14 dager.

Det kan også oppstå tilfeller der det er umulig for oss å holde vårt løfte om leveringstider. Et eksempel på dette er om en av våre leverandører ikke holder sitt leveringsløfte med oss. Vi vil, så fort som mulig, informere deg om dette via epost.

Levering til Jan Mayen og Svalbard

Vi leverer dessverre ikke til Jan Mayen (NO 8099) eller Svalbard (NO 9170-9179).

Sikkerhet & Personvern

Vi benytter SSL (Secure Socket Layer), hvilket betyr at alle bestillinger er krypterte og dermed helt sikre.

KitchenTime garanterer at vi aldri leverer ut dine personopplysninger eller e-postadresse til tredjepart, så fremt det ikke foreligger spesielle grunner, f.eks. at politi, statsadvokat eller liknende ber om opplysninger. Du har rett til å få den informasjon vi har registrert om deg, og hvis du mener den er feilaktig eller irrelevant, kan du be om rettelse eller fjerning fra vårt kunderegister. Kontakt i så fall [email protected]

Bruksanvisninger

Alle produkter som krever bruksanvisning, blir levert med dette. Bruksanvisningen er skrevet på et forståelig språk (norsk, svensk, dansk eller engelsk), eller er visuelt utformet.

Kjøpsvilkår Firma

Leveringsvilkår 

For å registrere din bestilling som et firmakjøp, legger du ønsket antall varer i handlekurven. For å registrere kjøpet som et firmakjøp, trykker du på "FIRMA?" i handlekurven. Legg merke til at du ikke har mulighet til å registrere firmakjøpet før etter at du har bekreftet postnummeret i handlekurven. Under knappen "FIRMA?" vil du kunne registrere firmaets organisasjonsnummer, postnummer og en epostadresse til ønsket kontaktperson. Du kan når som helst endre tilbake til privat bestilling, ved å trykke på knappen "PRIVAT?"

For firmakjøp kommer fraktkostnader i tillegg. Levering skjer med Bring. Legg merke til at vi kun leverer forsendelser til bedriftsadresser på dagtid før kl. 16.00. Alternativt til ombud. 

Betalingsvilkår 

Betalingsvilkår er 14 dager. Ved forsinket betaling, legges en påminnelseavgift til. Legg merke til at det gjøres kreditsjekk mot bedrifter, dette i henhold til bedriftregister. 

Levering og leveringstid

Leveringstiden angis ved bestilling eller i tilknytning til at bestillingen fullføres. De fleste mindre varer leveres omgående. Levering av lagervarer er 5-11 arbeidsdager. Bestillingsvarer leveres i henhold til ordrebekreftelsen. Varene tilhører KitchenTime til betalingen er gjennomført og godkjent. 

Vi leverer dessverre ikke til Jan Mayen (NO 8099) eller Svalbard (NO 9170-9179).

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)