60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn
Baking

Baking

For å bake fine cupcakes, vakre macarons og kaker trenger du riktig baketilbehør.
BakeutstyrBakeformerFormerTilberedningsskålerPizzabakKjøkkenmaskinerHåndmiksereKjøkkenvekterFoodprosessor
877 resultater sortert etter
Nordic Ware Naturals stekeplate med grillrist - 32,7 x 45,4 cm - Nordic Ware
Nordic Ware

Nordic Ware Naturals stekeplate med grillrist, 32,7 x 45,4 cm

415 kr489 kr
På lager
SALG
-15%
1
...
25
Side 1 av 25

Mer om Baking

Det er ingenting som dufter så godt som nybakt brød eller kaker, så det er viktig at du har de riktige produktene du trenger for å kunne bake dine favoritter. Vi har alt du trenger for å lykkes med bakingen, uansett om du er en som bare baker en gang i året eller om du er en hobbybaker. Forutenom de vanligste kjøkkenredskapene slikkepott, visp har vi andre redskap som kakeformer, sprøyteposer og bakematter for deg som ønsker å ta bakingen til neste nivå. 

Er du mer interessert i brødbaking eller er en pizzaentusiast har vi bakesten, brødformer og deigskraper for å gjøre sjansen for suksess mye større. Som nybegynner er det en god idé å kjøp et bakesett der du får detgrunnleggende utstyret til bakingen, disse settene er perfekte som inflytningsgave eller som et hint til en du ønsker at bakte mer. 

Vi på KitchenTime elsker alle som elsker å bake, vi selger utstyr som er mer rettet med den mer avanserte og spesialiserte bakingen. Utstyr til for eksempel cake cops, sjokoladeformer, kakestempel eller makronformer. Klikk deg rundt i vårt enorme bakesortiment!

Med våre produkter kan du dekorere og garnere fine kaker eller bake gode brød. Vi har blant annet makronsett, muffinsformer, brødformer og sprøytesett - alt for at du skal kunne bake det du har lyst på!

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)