60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn
Kjøkkenapparater/Kjøkkenmaskiner

Kjøkkenmaskiner

Kjøkkenmaskinen er et svært populært verktøy i mange hushold.
4 resultater sortert etter  
Popularitet
Steba brødbakemaskin - Hvit - Steba
Steba

Steba brødbakemaskin, Hvit

kr 2 446
Bestillt inn
NYHET

Mer om Kjøkkenmaskiner

Hvilken kjøkkenmaskin som passer deg best avhenger av hva du ønsker at maskinen skal gjøre. Tenk på de ulike funksjonene du ønsker og har behov for og invester i en maskin som gjør matlagingen din lettere! Hos KitchenTime finner du flere fine og praktiske kjøkkenmaskiner fra populære og kjente varemerker av god kvalitet. Vi har selvfølgelig den populære KitchenAid Artisan kjøkkenmaskin i over 30 ulike farger, så det er bare å finne din favoritt!

Er du usikker på hvilken kjøkkenmaskin du skal velge har vi noen tips her:

Effekten: Hvor mye du skal bruke kjøkkenmaskinen er det som avgjør hvilken effekt du burde velge, skal du bare bruke kjøkkenmaskinen av og til og i korte perioder holder det med en enkel maskin med en beskjeden motor. De enklere modellene er ofte lettere enn de mer avanserte og vil derfor være enklere å oppbevare. Skal du lage mer avanserte ting som å kverne kjøtt eller lage store, tunge deiger er det bedre å investere i en maskin med bedre motor og høyere effekt.
Lydnivå: I likhet med andre kjøkkenapparater kan en kjøkkenmaskiner bråke ganske mye, de billigere variantene er ofte mer bråkete enn andre modeller, sjekk produktbeskrivelsen om den er stillegående.
Kapasitet: Størrelsen på bakebollen avgjør hvor mye du du kan lage omgangen, effekten kan også påvirke om maskinen tåler at du lager for store mengder. De fleste standardmaskinenerommer 4,5L som tilsvarer en deig med 500g mel, altså ikke så altfor mye.
Funksjonalitet: Ønsker du en standard maskin som bare skal blande innholdet kan du velge hva du vil. Er du derimot ute etter en modell som kan brukes til mer kan det være smart å velge en maskin fra et varemerke som tilbyr flere tilbehør til sine maskiner, på den måten har du ingen begrensninger for hva du kan lage.  

Med hjelp av kjøkkenmaskinen, kan du enkelt blande alt fra eggehviter til en stor deig. Våre kjøkkenmaskiner har ulike funksjoner, noen er av den klassiske modellen og klarer de viktigste blandingsfunksjonene, mens andre er mer moderne og avanserte, og noen har til og med en tilhørende kjøttkvern. Du finner flere tips om hvordan du velger kjøkkenmaskin neders på siden.

Populære propdukter

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)