60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn

FEIR SVENSK MIDTSOMMER 10-50% rabatt på nesten alt | 2:21:46:03

Servering & Borddekking

Servering & Borddekking

I denne kategorien finner du alt du trenger til servering og borddekking!
TallerkenerFat, Skåler & BrettKopper & KrusBestikkGlassKarafler & KannerKaffe & TeTermoserVintilbehørBarutstyrKjøkkenoppbevaringServeringsutstyrKjøkkentekstiler
15030 resultater sortert etter
Sniff Mummikopp 30 cl - Blå - Arabia
Arabia

Sniff Mummikopp 30 cl, Blå

kr 203kr 269
På lager
KAMPANJER
1
...
277
Side 1 av 277

Mer om Servering & Borddekking

Her finner du også kategorien Bar og Vin der du finner det meste, og for deg som elsker kaffe og te finns det fine kaffekokere og tekanner under kategorien kaffe og te. Når man får gjester er borddekkingen minst like viktig som maten, å kunne presentere gjestene med et fint dekket bord er jo en fantastisk følelse. Her finner du alt fra tallerkener, serveringsbestikk, alle typer glass, karafler og kakefat. Det du trenger for å imponere gjestene, rett og slett! I denne kategorien finner du også gavene som passer perfekt som bryllupsgave, konfirmasjonsgave, bursdagsgave eller innflytningsgave, vi hos KitchenTime har fokus på at produktene og varemerkene vi har er av høy kvalitet og utmerket design.
Vi har produkter fra kjente varemerker som Riedel, Eva Solo, Hardanger Bestikk, Le Creuset, Marimekko, Rörstrand og Iittala.

Med hjelp av våre produkter kan du servere maten på fine fat, drikken i vakre glass i forskjellige former eller pynte matbordet med fine tekstiler.

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)