60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn

Bestikk

I denne kategorien finner du de bestikk vi på KitchenTime har å tilby. I vårt sortiment finner du både vanlige bordsbestikk og noen spesielt designet bestikk.
1481 resultater sortert etter
Raw bestikksett 60 deler - Gold - Aida
Aida

Raw bestikksett 60 deler, Gold

2 024 kr3 499 kr
Bestillt inn
Contour bestikksett 24 deler - Svart - Robert Welch
Robert Welch

Contour bestikksett 24 deler, Svart

3 661 kr6 209 kr
På lager
SALG
-41%
1
...
42
Side 1 av 42

Mer om Bestikk

Bestikk er nødvendig å ha i alle hjem og brukes mye. Vi har samlet grillbestikk, skalldyrsbestikk, salatbestikk og serveringsbestikk i denne kategorien. Bestikk produseres i dag i flere forskjellige modeller og materialer. Hos oss vil du finne bestikk laget av rustfritt stål og bestikk med vakre trehåndtak. Noen bestikk har et veldig klassisk design, mens andre er moderne og har stilige håndtak i forskjellige farger.

Hos oss finner du ferdige bestikksett i varierende størrelser, du kan kjøpe bestikk enkeltvis eller i komplette sett. Blant våre ulike bestikksett finner du bestikk for enhver og hvert behov, til alt fra ungkarsboligen til den store familien! Vi har alt fra 4-pk bestikk til 60-deler bestikksett. Perfekt for deg som nylig har flyttet hjemmefra, eller bare har kjøpt nytt kjøkken. Alle våre bestikk er laget av svært god kvalitet er viktig fordi de brukes hver dag, derfor har vi valgt ut de beste alternativene for deg. For den finere borddekkingen har vi sølvtøy og sølvbestikk som passer til de finere middagene.

Å velge bestikk er en større avgjørelse enn man først skulle trodd. Bestikket er nemlig noe vi de fleste av oss ikke skifter ut, men heller samler på av samme sort, derfor skal man også være tilfreds med det bestikket man velger å kjøpe første gang man bestemmer seg for bestikk. Et bestikksett skal kunne brukes både til frokost som middag og også de finere middager. Dog er det ikke uvanlig å ha ett eget bestikksett til alminnelig bruk, og ett for finere anledninger som påskefrokosten eller julemiddagen. Det er heller ikke uvanlig at et bestikksett går videre i arv, særlig sølvbestikket da det er en større investering i livet. Ta gjerne en titt blant vårt store utvalg av bestikk og forelsk deg i det bestikksettet du ønsker å pryde ditt festbord med, eller det alminnelige bestikksettet som komplementerer resten av kjøkkenets stil.

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)