60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn

Salatbestikk

For å kunne blande og servere en deilig salat trenger du et par fine salatbestikk. Vi har samlet flere fine og praktiske modeller.
119 resultater sortert etter  
Popularitet
Skaugum salatbestikk - Urban Black - Skaugum of Norway
Skaugum of Norway

Skaugum salatbestikk, Urban Black

kr 619kr 869
På lager
1
...
4
Side 1 av 4

Mer om Salatbestikk

Et salatbestikk inneholder ofte en skje og en slags gaffel med korte tagger, de har lange skaft for enklere servering og bred nederdel slik at man kan få med seg nok salat og slipper å "grave" for mye i salatbollen. Salatbestikk i tre er den gode gamle klassikeren, men den skal man være forsiktig med å vaske i maskinen. Salatbestikk i plast er derimot mer holdbart og passer godt å ha på båten eller med på piknik.

Vi har også moderne og nytenkende modeller i metall som for eksempel blankt rustfritt stål, messing eller gullbelagt. Salatbestikk er praktisk når man skal forsyne seg med salat, de lange håndtakene er brukervennlige og de spesiallagde endene hjelper deg å samle å enkelt få tak i salaten og legge det på tallerkenen. Salatbestikket kan brukes til mer enn bare salat, den store skjeen kan være praktisk til servering av større mengder grøt eller gryte, med det lange skaftet kommer man langt ned i gryten. 
En nyere variant som har kommet er salattangen, en praktisk, stor tang med bredt grep som er enkel å bruke med en hånd, en salattang er smidig å ha når man for eksempel skal servere buffet, da gjestene ofte har en tallerken i den ene hånden og bare har en hånd å forsyne seg med. 

Match dine salatbestikk med en fin salatbolle! Her finner du alt fra klassiske salatbestikk i tre til salatbestikk i plast med blomstermønster.

-

torsdag 22. februar 2024
Raw food tips & fakta
Guides

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)