60 DAGER ANGRERETT
FRI FRAKT OVER 599 KR
Mange av våre ostekniverer har også veldig stilig design, det er rett og slett en fryd å plukke dem frem på slutten av middagen!
Det finnes mange ulike typer ost og her får du en liten osteguide:
Ferskost
Ferskost er som høres ut en fersk ostemasse som spises når den er på sitt ferskeste. Til denne osten anbefaler vi en rund, mindre skarp ostekniv.
Hardost
Den populære kjeks- og muggelosten regnes som mykost eller ferskost og har tilsetningsstoffer av muggelkultur hvilket gjør at den har sterk smak. På ostefatet finner du både blåmuggelost og hvitmuggelost. Til denne typen av kost trenger man en tynnere kniv ettersom de ofte er mer motstandskraftige skal og en myk innside.
Parmesan/Langlagret ost
For parmesan og en annen langlagret ost kan du av og til trenger en ekstra kraftig parmesankniv eller osteøks.
Er du en ekte osteelsker kan det være en god idé å investere i et helt sett av ostekniver, for å skjære opp både hard og myk ost. Når man serverer flere ulike ostetyper er det en god idé å unngå å bruke samme kniv på alle da de fort kan ta smak fra kniven.