60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn

FEIR SVENSK MIDTSOMMER 10-50% rabatt på nesten alt | 2:21:09:51

Tallerkener

Tallerkener er prikken over i-en på bordet. Hos KitchenTime finner du tallerkener i steingods, porselen, tre og annet. Velg og vrak blant kvalitetsmerker!
MiddagstallerkenerAsjetterDype tallerkenerServise & StartsettBarneserviser
2501 resultater sortert etter
Nordic sea tallerken - Ø 20 cm - Broste Copenhagen
Broste Copenhagen

Nordic sea tallerken, Ø 20 cm

kr 101kr 145
På lager
KAMPANJER
1
...
70
Side 1 av 70

Mer om Tallerkener

Man spiser jo som du vet like mye med øynene som med munnen, og derfor er det viktig med vakkert porselen å legge maten på. Fargen er såklart veldig viktig, og vi tilbyr både nøytrale hvite tallerkener og tallerkener som setter ordentlig farge på bordet! En herlig stor og fargeglad middagstallerken løfter borddekkingen, mens en nøytral hvit tallerken fremhever matvarenes naturlige kulør. Det populære varemerket Le Creuset produserer flotte, fargerike tallerkener i steingods. Du selger flere matchende serviser dersom du ønsker et komplett sett. I denne kategorien finner du også frokosttallerkener som er en mindre tallerken godt egnet til mindre måltider som kveldsmat, frokost eller et mellommåltid. Er du ute etter en mer uortodoks tallerken finner du firkantede tallerkener her som mange bruker til å servere sushi eller annen orientalsk mat. 
 

Tallerkenen har en åpenbar og praktisk funksjon – å fungere som lagringsplass for maten vår mens vi spiser den. Men en tallerken er så mye mer enn bare det: Den er en designdetalj, en stemningsløfter, den kan gjøre at retter ser lekrere ut og til og med hjelpe til å holde maten varm lenger. Vi hos KitchenTime tar spisestundene dine på alvor, og det massive tallerkenutvalget vårt reflekterer nettopp det.

Her har vi samlet alle tallerkenene våre, enten det er dype, flate, store eller små. Du finner også tallerkener i alle slags materialer, fra steingods og tre til melamin og metall. Finn tallerkener fra favorittmerker som Iittala, Aida, House Doctor og Rosenthal, miks og match eller gå for stilren helhet – valget er ditt, og det er jo det som er gøy!

Vi på KitchenTime er veldig stolte av det flotte tallerkenutvalget vårt. Her har vi sørget for å ta inn noe for enhver smak – og sortimentet oppdateres kontinuerlig med nye og spennende merker og produkter. En evig favoritt er de flotte asjettene fra Bloomingville, som finnes i mange forskjellige farger og aldri går av moten.

Vi fører selvsagt tallerkener og servise fra kjente produsenter som Rosenthal, Nordwik og Iittala. Et flott servise fra Iittala kan for eksempel bli den perfekte bryllups- eller innflytningsgaven! Fine steingodstallerkener og dype tallerkener fra Aida og House Doctor er perfekte til rustikke retter som pasta. Willeroy & Boch har også mange nydelige tallerkener, asjetter og hele serviser som holder seg aktuelle og fine i lang tid.

Det er både lett og gøy å kjøpe tallerkener på nett hos KitchenTime. Enten du er ute etter asjetter, dype tallerkener eller et fullstendig servise, finner du det du er ute etter her. Bruk gjerne den smarte søkefilterfunksjonen for å finne raskt frem i det store og varierte utvalget vårt!

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)