60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn

Dype tallerkener

Her finner du alle våre dype tallerkener og skåler. Vil du servere supper, gryteretter eller mat med rennende saus, kan det være bra å ha et sett med dype tallerkener.
482 resultater sortert etter  
Popularitet
Nordic Sea dyp tallerken - 22,5 cm - Broste Copenhagen
Broste Copenhagen

Nordic Sea dyp tallerken, 22,5 cm

kr 195kr 285
På lager
1
...
14
Side 1 av 14

Mer om Dype tallerkener

Dype tallerkener kan også brukes til servering av salat eller dessert, og hvorfor ikke som serveringsskåler når du serverer mange småretter? Vi selger en rekke komplette serviser der du finner både dype tallerkener, vanlige tallerkener og flere andre kompletteringer. 
Vi selger også en rekke pastatallerkener som har bredere kant og en mindre skål, som italienerna foretrekker det. En dyp tallerken kan brukes ved servering av salat eller dessert, og hvorfor ikke som serveringsskåler når du serverer flere småretter? Vi har selvfølgelig også flere mindre frokostskåler som passer perfekt til grøt eller yoghurt. For deg som allere har et servise fra et spesifikt merke, men som vil komplettere med flere deler har vi flere av de mest populære servisene i våre butikk. 

I vår butikk finner du et bredt utvalg av størrelser og farger. Et tips er å matche, eller miksmatche dine dype tallerkener eller skåler med dine vanlige middagstallerkener.

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)