60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn

FEIR SVENSK MIDTSOMMER 10-50% rabatt på nesten alt | 4:05:37:53

Dorre

Dorre er en svensk familiebedrift som nå drives av familien Johanssons tredje generasjon. Dorres filosofi går ut på at de skal kunne tilby kundene sine autentiske og smakfulle produkter til gode priser. Det er noe som passer godt inn i KitchenTimes sortiment. Se alle våre spennende, praktiske og smarte produkter til hjemmet fra Dorre her!
191 resultater sortert etter
Victoria bestikksett rustfritt stål - 60 deler - Dorre
Dorre

Victoria bestikksett rustfritt stål, 60 deler

kr 794kr 1 588
Bestillt inn
KAMPANJER
1
...
6
Side 1 av 6

Mer om Dorre

Dorre fokuserer på tre områder: kjøkken, bar og living. Vi har tatt inn våre favorittprodukter fra alle de tre kategoriene fordi vi mener at fine og gode produkter til kjøkkenet, hjemmebaren og interiøret hører hjemme i et moderne og komfortabelt hjem.

Du finner selvsagt mye fra kjøkkenserien til Dorre her på KitchenTime. Vi har forskjellige bestikksett, fine fjøler og osteknivsett til gode priser. Kjøkkenproduktene til Dorre er utrolig fine gaver, og du får mye for pengene.

Fra Living-kategorien kan vi friste med flotte lyslykter og lysestaker, speil, bokstavtavler og andre interiørartikler. Til hjemmebaren finner du for eksempel vinsett, vinstativ, isbøtte og selvsagt barsett med shaker og alt annet du trenger for å imponere med deilige hjemmelagde drinker.

Noe av det beste med Dorre er at produktene både ser og føles eksklusive ut. Likevel er prisene veldig vennlige. Dorre er derfor perfekt når du vil løfte stemningen hjemme raskt og enkelt – uten store investeringer. Lykter og andre lysdekorasjoner er noe Dorre er skikkelig gode på, og produktene er utrolig effektive stemningsløftere.

Et fullstendig bestikksett gir skuffene en ryddig følelse,samtidig som det dekkede bordet vil se superlekkert ut. Dorre har bestikksett i mange utførelser og design, og vi tør påstå at de er perfekte gaver eller når du vil bytte ut det gamle bestikket fra 1990-tallet. Kjøp bestikksett og annet fra Dorrehos KitchenTime i dag, det er trygt og enkelt, og vi leverer raskt!

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)