60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn

FEIR SVENSK MIDTSOMMER 10-50% rabatt på nesten alt | 2:22:01:15

Baking/Bakeutstyr/Slikkepotter

Slikkepotter

I vårt sortiment finner du slikkepotter med både stål-, plastikk- og trehåndtak slik at du kan velge den som er best egnet til deg.
21 resultater sortert etter
Nordic Ware deigskrape - Bøk - Nordic Ware
Nordic Ware

Nordic Ware deigskrape, Bøk

kr 135kr 175
På lager
KAMPANJER

Mer om Slikkepotter

Vi har slikkepotter i silikon som er en av de mest vanlige materialene på en slikkepott. Silikon er smidig og enkelt å vaske, silikon tåler også varme veldig godt slik at den kan brukes til å røre i varme gryter eller i smeltet sjokolade. En annen fordel er at levetiden til silikon er veldig lang.

Slikkepotten er et allsidig verktøy som ikke bare er bra når du skal skrape deig eller røre fra bollen, den også perfekt til å fordele glasur eller smørkrem på kaker. Det er en god idé å tenkte på slikkepottens størrelse før du kjøper den. En stor slikkepott er perfekt når du skal tømme en bolle (og prøvesmake), men en mindre slikkepott kan være mer praktisk for påføring av glasur på muffins og kaker. Tenk også på hvor fleksibel du ønsker at slikkepotten skal være, skal du skrape røre er det ikke så lurt med en veldig stiv slikkepott eller en spatel som ikke tilpasser seg til bollen.

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)