60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn
Baking/Bakeformer/Kakeformer

Kakeformer

Her på KitchenTime finner du kakeformer i mange ulike fasonger og modeller som gir deg muligheten til å bake hva du vil.
155 resultater sortert etter
Brødform med lokk 34 cm - Støpejern - Nordwik
Nordwik

Brødform med lokk 34 cm, Støpejern

449 kr
Bestillt inn
Heirol springform ekstra høy - Ø 20 cm - Heirol
Heirol

Heirol springform ekstra høy, Ø 20 cm

167 kr229 kr
På lager
SALG
-27%
1
...
5
Side 1 av 5

Mer om Kakeformer

De mest kreative formene kommer fra bakekjempen Nordic Ware, som aldri slutter å overraske med nye trender og motiver. I sortimentet finner du selvfølgelig også klassiske kakeformer. Her finner du også vårt utvalg i pepperkakeformer når du vil bake pepperkaker og peppekakehus samt mer redskap til julebaksten. 

Noen av våre trendy nyheter er Whoopie Pie-former og Cake Pops former, for deg som vil prøve noe nytt og spennende! I tillegg har vi også klassiske former som for eksempel Maldeleine- eller Brownie Former.
En justerbar kakering er smidig når du skal bake kake og trenger en form i en spesifik størrelse, med en slik bakering kan du tilpasse formen ut fra hvilken kake du skal bake og hvor stor kake du ønsker. Skal du lage en etasjekake er det kjekt å kunne tilpasse størrelsene på de ulike lagene nøyaktig slik du ønsker. 

Vi har spesielt mange i silikon, materialet som er fleksibelt, tåler varme og er lett å rengjøre. Hvis du skal bake en vanlig kake finner du former i ulike varianter, alt fra den klassiske runde til former som er laget som et slott, sjørøverskip, en bil, en sommerfugl, en hodeskalle, kaniner eller tall og bokstaver. Det finnes med andre ord ingen motiver som ikke kan bakes.

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)