60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn

Sakser

Sakser er noe så enkelt som to kniver som kommer fra ulike retninger for å smidig kunne separere og dele i biter.
33 resultater sortert etter  
Popularitet
Universalsaks i gjenvunnet materiale - 21 cm - Fiskars
Fiskars

Universalsaks i gjenvunnet materiale, 21 cm

kr 249
På lager

Mer om Sakser

Allerede 300 år før vår tidsregning fantes det sakser for å gjøre hverdagslivet enklere og har siden da vært et veldig praktisk og anvendelig verktøy.

For en saks trenger ikke bare være en saks, men kan også være en flaskeåpner, brusåpner, avokadoskreller og to kniver. Vår urtesaks eller kryddersaks er vi veldig stolte over. Den er så fiffig at det er en saks med flere blad. Dermed kan du klippe gressløk eller persille til små små biter på nulltid. La arbeidet gå fem ganger så fort så at du i stedet kan fokusere på matlagningen. Hvis du syr mye og har behov for en skreddersaks finner du det i vårt sortiment. 

På kjøkkenet trengs det alltid en saks. Delvis for å kunne klippe opp forpakninger som er vanskelige å åpne, men også råvarer på kjøkkenet som grønnsaker, kylling, kjøtt eller pizzaen om du er en av de som mener at saksen er det ultimate redskapet når pizzaen skal deles. Skal du derimot dele en hel fugl er det nødvendig med en mer robust saks, nemlig en fuglesaks som enkelt klipper gjennom bein og brusk.
Her finner du klassiske Fiskars-sakser, kjøkkensakser, universalsakser og urtesakser. Universalsaksen har ni funktioner som hjelper deg med nye i kjøkkenet. Når du akkurat tror du har funnet alle funktioner kan du finne en ny.

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)