60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn

Boksåpnere

Boks- og hermetikkåpnere bidrar til å gjøre ditt arbeid i kjøkkenet både sikrere og mer effektivt.
6 resultater sortert etter
Profile boksåpner - Rustfritt stål - Brabantia
Brabantia

Profile boksåpner, Rustfritt stål

kr 179kr 225
På lager

Mer om Boksåpnere

Boks- og hermetikkåpnere bidrar til å gjøre arbeidet i kjøkkenet både tryggere og mer effektivt. I vårt sortiment finner du et antall ulike boksåpnere som hjelper deg å åpne bokser på en sikker måte, uten at du trenger å risikere å kutte deg. Hos oss finner du også et stort utvalg av boksåpnere. Vi på KitchenTime har både enkle tradisjonelle boksåpnere og mer avanserte åpnere. Uansett hvilken du velger er det meningen at åpneren skal forenkle matlagningen din. Produktene i vårt sortiment kommer i alle interessante design og gir deg muligheten til å velge din favoritt når du skal kjøpe en boksåpner. Alle åpnere er både enkle å rengjøre og oppbevare. Ettersom de fleste av dem ikke er spesielt store, tar de ikke mye plass i kjøkkenskuffen.

Vi har både enkle, tradisjonelle boks- og hermetikkåpnere og mer sofistikerte åpnere. Uansett hva du velger, er hensikten at boksåpneren din skal gjøre matlagningen din enklere. Produktene i vårt sortiment finnes i forskjellige spennende design og gir deg mulighet for å velge akkurat din favoritt når du kjøper en boks- eller hermetikkåpner.

Selv om det i dag fins mange hermetikkbokser som kan åpnes uten en boksåpner, bør man stadig ha en hjemme i kjøkkenskuffen. Skulle du plutselig stå der på kjøkkenet med gryteretten i full kok, med den siste ingrediensen i en hermetikkboks som kun kan åpnes med en boksåpner, er det jo ingenting man kan gjøre. Med mindre du desperat kjemper med en kniv for å åpne ett stort nok hull for å tømme innholdet, de som har prøvd det vet at dette ikke er særlig ideelt. Hverken for kniven eller humøret.

Vi har alt fra den helt enkle boksåpneren, til de mer avanserte med flere funksjoner, samt boksåpner med ergonomisk håndtak som er særlig egnet for eldre eller reumatikere. Se nærmere på vårt utvalg av boks- og hermetikkåpnere på siden her og finn den som passer til deg og ditt behov.

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)