60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn
Kjøkkenapparater/Kjøttkverner

Kjøttkverner

Her finner du alle våre kjøttkverner samt masse tilbehør. En kjøttkern er det perfekte redskapet for en som er interessert i matlaging.
6 resultater sortert etter
ProPower MFW68660 kjøttkvern - Svart-sølv - Bosch
Bosch

ProPower MFW68660 kjøttkvern, Svart-sølv

kr 2 699kr 5 299
På lager

Mer om Kjøttkverner

Med hjelp fra de ulike tilbehørene kan du enkelt variere malingen av kjøttet ut fra hvilken matrett du skal lage. I vårt utvalg finner du for eksempel maleskiver som har ulike størrelse på hullene, som gjør det mulig for deg å velge størrelsen på det malte kjøttet. Et annet tilbehør du finner her et pølsehorn som tillater at du maler kjøtt til pølse i ulike størrelser. Er du ute etter en fin og effektiv kjøttkvern kan vi anbefale en titt i vårt sortiment. Blant våre mest populære modeller finner du Westmarks manuelle kjøttkvern, Funktions kjøttkvern nr. 8 samt den elektriske HR2727 fra Philips.

Med hjelp av kvernen kan du raskt og enkelt male ditt eget kjøtt for en ekstra god, hjemmelaget middag. I våre sortiment finner du både klassiske manuelle kverner og moderne elektriske kverner. Størrelse, materiale, funksjon og utseende varierer en del så det gjelder å fundere over hva man ønsker i en kvern. De elektriske variantene klarer store mengder kjøtt, mens de manuelle krever litt mer jobb og tar litt lengre tid, men gir et minst like bra resultat. Uansett hvilken modell du velger har de alle samme formål, å gjøre matlagingen din lettere.

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)