60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn

Sous-Vide

Sous-Vide er en moderne og spesiell matlagningsmetode som innebærer at maten tilberedes i en lufttett pose og kokes i vannbad. 
6 resultater sortert etter
STSV50 Sous Vide-sirkulator - Svartgrå - Steba
Steba

STSV50 Sous Vide-sirkulator, Svartgrå

2 457 kr2 730 kr
På lager
KITCHEN HACKS

Mer om Sous-vide

Ettersom råvarene blir tilberedt i sin egen kraft blir maten mye saftigere enn når du koker, steker eller tilbereder maten i ovn. 
Sous-Vide metoden ble oppfunnet i 1970 av Georges Pralus i Frankrike, den gang for å unngå matsvinn ved tilberedning av gåselever. Det første Sous-Vide apparatet ble lansert i 2009. 
Et viktig redskap når du skal tilberede med Sous Vide er en vakuummaskin, denne vil hjelpe deg å vakuumpakke maten før den kokes i Sous-Vide sirkulatoren. Er du ute etter et billigere alternativ kan du kjøpe en vakuumforpakker i stedet. Da må du tenke på å være forsiktig når du skal forsegle råvarer med væske, kjøtt i marinade for eksempel. Ett tips er å fryse innholdet i posen først slik at det ikke lekker ut når du skal forsegle innholdet. 

Sous Vide maskinene har inntatt stjernerestauranter over hele verden, mange mener at Sous Vide er hemmeligheten bak mange stjernekokker og michelinstjerner fordi den hjelper med å forvare smak og næring i maten. 

Her finner du alt du trenger til å lage mat med Sous Vide!
Vannbadet har en nøyaktig temperatur og med denne teknikken blir temperaturen den samme på innsiden og utsiden av maten du tilbereder, hvilket gjør at maten blir jevnt varmet og du vil ikke ha en brent på utsiden og rå på innsiden

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)