60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn
Kjøkkenapparater/Vakuumpakker

Vakuumpakker

En vakuumpakker er det perfekt redskapet for deg som vil spare og bevare råvarene dine lengre!
Vakuumposer
12 resultater sortert etter
Supreme vakuumforpakker - Rustfritt stål - OBH Nordica
OBH Nordica

Supreme vakuumforpakker, Rustfritt stål

2 565 kr2 849 kr
Bestillt inn
Severin FS 3610 Basic vakuumforsegler - Svart - Severin
Severin

Severin FS 3610 Basic vakuumforsegler, Svart

705 kr749 kr
På lager
KITCHEN HACKS

Mer om Vakuumpakker

Vakumpakkeren er ikke minst mange jegeres favoritt, fordi det gjør kjøttet mørere og bedre enn hvis det oppbevares i en vanlig plastpose, man kan også fryse matvarer i en vakuumpose og unngå fryseskader på matvarene, det vil ikke danne seg frysekrystaller på maten. Hos KitchenTime finner du flere forskjellige modeller i forskjellige størrelser, slik at du finner en vakumpakker som passer dine spesifikke behov, vi har også en rekke ulike vakuumposer som du kan kjøpe inn.

Med en vakuumforsegler kan du forsegle alle ulike råvarer og sørge for at den varer lenger, vakuumpakket mat får lenger holdbarhet og du beholder smaken og næringen i råvarene. Du kan også marinere matvarer med hjelp av vakuum, kjøtt, fisk og annen mat vil ta til seg marinaden i større grad når den ligger vakuumpakket enn i en pose eller på en tallerken. 

Det er ingen hemmelighet at det hver år kastes ufattelige mengder mat fordi man ikke rekker å bruke det før det får ut på dato eller blir gammelt.
Vakumpakkeren holder maten fersk opptil fem ganger lengre, men er også perfekt for marinering av alle typer kjøtt, fisk og grønnsaker. Med en vakumpakker kan du enkelt pakke maten tett, noe som gjør at du ikke trenger å bekymre deg for at maten blir dårlig for fort.

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)