60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn
Kjøkkenapparater/Slow-cookers

Slow-cookers

Slow-cooking er en matlaging teknikk hvor ingrediensene får småputre sammen ved lav temperatur over lang tid.
11 resultater sortert etter
Ninja Foodi Max OP500 multi-cooker 7,5 L - Grå-svart - Ninja
Ninja

Ninja Foodi Max OP500 multi-cooker 7,5 L, Grå-svart

4 199 kr
På lager

Mer om Slow-cookers

Selv om slow-cooking er fullt mulig å gjøre i en gryte på komfyren, er det bedre med en slow-cooker. Ideen med en slow-cooker er at du skal kunne fylle det med mat på morgenen og da kunne komme hjem til ferdig mat på kvelden. Still inn hvilken temperatur du ønsker å lage maten på, og når du kommer hjem du blir møtt av en velduftende gryte. De fleste slow cookerne har flere forhåndsinnstilite temperaturer til spesifikke matretter slik at du garantert lykkes med matlagingen. 

Noen slow-cookers har også en timerfunksjon som lar deg angi hvor lenge den skal gå. Siden varmeelementene sitter i veggene, i stedet for i bunnen,som på en komfyr, er det mindre risiko for maten skal brenne seg fast. I vår butikk finner du flere forskjellige modeller av slow-cookers. Hvilken som er best for deg kommer helt an på dine preferanser.

En ting du bør vurdere er størrelsen. For en stor familie, kan det være lønnsomt å investere i en slow-cooker med stor kapasitet, mens andre klarer seg helt fint med en mindre variant. Hos oss vil du finne det du leter etter.

Vi har et bredt utvalg av slow-cookers og crock-pot og til tross for navnet - er det en effektiv metode. I tillegg utvikles mange smaker sterkere når maten blir tilberedt lenger. 

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)