60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn

Toastjern

I denne kategorien finner du flere praktiske modeller av det populære toastjernet.
16 resultater sortert etter
Easy grill kontaktgrill - Svart - OBH Nordica
OBH Nordica

Easy grill kontaktgrill, Svart

837 kr929 kr
På lager

Mer om Toastjern

Her finner du også klassiske brødristere og særskilte griller både for panini og chiabatta. En panini er en grillet toast fylt med for eksempel ost og kylling og er oftest triangulær og delt i to deler. Chiabatta har som paninien opphav i Italia og brødet består av gjær, salt, mel og vann. Opprinnelig inneholdte chiabattaen ingrediensen «biga» som er omtrent det samme som surdeig. Disse utsøkte toastene kan du lage hjemme ved hjelp av en paninigrill som du finner i denne kategorien!

Et toastjern er kjempeenkelt å bruke og hjelper deg til å få den perfekte varme sandwichen! En varm sandwich er et enkelt og raskt alternativ om du ikke rekker å både stelle deg og lage et godt måltid. Hos oss i KitchenTime kan du velge fritt mellom flere flotte og funksjonelle modeller! Visse av våre toastjern har til og med innstillinger som gjør at du kan steke vafler eller bruke toastgrillen til en bordgrill.

Kontaktgrill er også noe du finner hos oss. En kontaktgrill har en dobbeltsidig grilloverflate hvor bunnen og lokket kan grille med både åpent og stengt lokk. Denne typen grill kan brukes til å grille for eksempel kjøtt, toast, fisk, grønnsaker med mer!

En toast-grill er med andre ord et multifunksjonelt produkt som vil forenkle hverdagen din. Mulighetene er store og du kan skifte på hva du ønsker å toaste. Lag en rask lunsj når barnets venner er på besøk som garantert vil verdsettes, varm deg med en god toast etter en dag ute i snøen, eller hvorfor ikke bare kombiner en varm toast med en kopp kakao når du føler for det? Velg en toast-grill som passer akkurat deg og dine behov. Vi har enkle toastjern til deg som kun ønsker et simpelt toastjern og toast-grill med ekstra funksjoner for deg som vil kombinere en maskin med flere funksjoner, du bestemmer hva som passer deg best!

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)