60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn
Kjøkkenapparater/Frityrkoker

Frityrkoker

Her finner du alle frityrer som er tilgjengelige i KitchenTimes katalog.
3 resultater sortert etter  
Popularitet
FR516 filtra Pro frityrkoker 4 l - Sølv - Tefal
Tefal

FR516 filtra Pro frityrkoker 4 l, Sølv

kr 1 849
På lager

Mer om Frityrkoker

Hos oss finnes du frityrmaskiner med mange ulike funksjoner. Vi har minifrityrer som er perfekt til porsjonstilberedning, doble frityrer for deg som vil lage mye mat eller fritere flere ulike råvarer på en gang. 
Det nyeste som har kommet på markedet er Airfryer, en frityr som bruker luft i stedet for olje. Den gir samme resultat som en vanlig frityrkoker, men med opptil 80% mindre fett. Et perfekt alternativ for deg som elsker fritert mat, men ikke ønsker alt fettet!

Det man kanskje først og fremst forbinder med en frityrkoker er pommes frites, og selvfølgelig er det flott å være kunne fritere sine egne gylne potetbiter hjemme! Frityrkokeren kan brukes til så mye mer enn å forvandle poteter til pommes frites, og gir dine daglige middager en luksuriøs følelse. Det finnes flere forskjellige modeller av frityrer med forskjellig kapasitet og spesialfunksjoner; noen er egnet for porsjonsstørrelser og noen har større kapasitet for å lage til store familiemiddager. Hvis du er en av mange som sliter med å få til ordentlig sprøe søtpotet pommes frites, kan en frityr være løsningen! 

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)