60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn

Eggkokere

Ønsker du full kontroll over dine egg og vil kunne koke mange egg du kan ta hjelp av en eggkoker.
4 resultater sortert etter
Severin EK 3166 eggkoker premium 1-6 egg - Svart - Severin
Severin

Severin EK 3166 eggkoker premium 1-6 egg, Svart

405 kr449 kr
På lager
KITCHEN HACKS

Mer om Eggkokere

Egg har siden tidenes morgen vært en viktig råvare på alle våre frokostbord. Uansett om du vil nyte et smørbrød med eggeskiver, eller om du spiser egget som det er, toppet med kaviar og salt, er en eggekoker det perfekte redskapet for deg!

Med en eggekoker er det enkelt å justere slik at du får eggene nøyaktig som du vil, enten det er et bløtkokt, hardkokt eller smilende egg. Hos oss får du eggekoker med plass til alt fra tre til ni egg samtidig, slik at du kan finne en som passer perfekt til deg og dine behov. Hos KitchenTime finner du eggekokeren for deg, enten du er student og koker ett egg om gangen eller om du har en stor familie som alle vil ha egg om morgenen.

Du kan enten velge en frittstående maskin eller så kan du velge en variant som du bruker i mikrobølgeovn, med en eggekoker til mikroen kan du droppe kjelen og det å måtte passe på at egget ikke sprekker, vannet koker over eller at egget blir kokt for lenge. Du stiller bare inn ønsket tid, så løser mikroen resten. Perfekt for deg som har en travel morgen. Nå har det til og med kommet et redskap som lar deg tilberede stekt egg i mikrobølgeovnen som gir perfekt resultat hver gang!

I tillegg til eggekokere selger vi også eggeholder, sett eggene enkelt i eggeholderen, og legg dem ned i det kokende vannet. Når eggene er ferdigkokt løfter du bare eggeholderen opp av kasserollen. La egget koke på den innstilte eggekokeren, gå en tur på badet – så står egget og venter på deg til du er klar. Enklere blir det ikke! Så ta en titt i vårt sortiment av eggekokere på siden vår og finn den eggekokeren som skal forenkle din morgen og servere deg egget på akkurat den måten du vil ha det.

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)