60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn

Blendere

Intet kjøkken uten en blender! Her finner du de beste blenderne til de beste prisene. Kjente skandinaviske kvalitetsmerker & rask levering fra KitchenTime
52 resultater sortert etter
Ninja Foodi CB350 Power Nutri blender 3-i-1 - Grå - Ninja
Ninja

Ninja Foodi CB350 Power Nutri blender 3-i-1, Grå

2 399 kr
På lager
12
Side 1 av 2

Mer om Blendere

En god blender og gode råvarer åpner en verden av spennende drikker. Her finner du et bredt sortiment av blendere og miksere fra flere kjente merkevarer som Smeg og Kenwood. Vil du ha høyhastighetsblender kan klarer å oppfylle strenge krav anbefaler vi Oster blender. Vi har også blendere med avtagbar drikkeflaske, en såkalt blend and go, slik at du kan ta med det smoothien og drikke den på farta. Våre ulike blendere finnes i ulike størrelser og materiale, så velg den som passer deg og dine behov best. 

Blenderen er et av de mest brukte apparatene på kjøkkenet, og det er det god grunn til. Blenderen er utrolig praktisk! Den kan hakke, knuse, mose, emulgere, lage puré – den er rett og slett en nødvendighet. Her finner du alle våre beste blendere på ett sted, så du kan finne den som passer perfekt for deg og det du skal bruke den til, enten det er drinker, proteinshakes eller sunne supper.

Hvis du tenker på å skaffe deg en ny blender, er det et par ting det kan være lurt å tenke over før du handler. For det første er det selvsagt smart å velge blender etter hva du skal bruke den til. Skal du bare blende proteinshakes til deg selv, trenger du ikke toppmodellen. Da kan du gå for en av de enklere og rimeligere modellene.

Hvis du derimot tenker å bruke blenderen mye og til forskjellige ting, er det en god idé å investere litt mer. Hvis du for eksempel vil kunne knuse is i blenderen, må du definitivt gå for en kraftig blender med ordentlig god motor og pulsefunksjon, da mye kraft må til for å knuse isbiter. Det kan også være lurt å velge en modell med utskiftbare kniver hvis du tenker å investere skikkelig. Da kan du bytte ut knivbladene hvis de skulle bli sløve med årene.

Støynivået på blenderen er også en ting det kan være lurt å ta med i betraktningen. Bor du i en liten leilighet eller sammen med andre, kan det lønne seg å gå for en stillegående modell.

Her på KitchenTime finner du kvalitetsblendere fra kjente merker som OBH Nordica, Hamilton Beach, Severin, Caso og Bosch. Vi oppdaterer utvalget med nye produkter og merker hele tiden. Ta en titt på vårt fantastiske blenderutvalg og la deg inspirere!

Populære propdukter

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)