Velkommen til en verden full av god mat. Som abonnent på vårt nyhetsbrev får du eksklusive tilbud, inspirasjon og kjøkkenkunnskap.
*Ved å registrere deg aksepterer du å motta mail og SMS fra KitchenTime med eksklusive kampanjer & kjøkkenkunnskap. Du kan avregistrere deg når som helst.
Er du sikker på at du ønsker å tømme handlekurven?
Din nåværende handlekurv vil bli slettet hvis du velger å fortsette med disse varene
ADVENT DEALS! Finn julekjøkkenprodukter til julepriser, nye deals hver advent. Kjøp nå»
<p>MAC japanske kniver er av høyeste kvalitet og er svært populære blant profesjonelle kokker. Knivene er laget av erfarne fagpersoner i Seki området i Japan, som har mer enn 700 års erfaring. Bladene har en slipevinkel på 15 grader som gir uslåelig presisjon. Serien omfatter et bredt sortiment av kniver for alle de utfordringene du møter på kjøkkenet. En perfekt knivserie for de som ønsker å ha kun det beste.</p>
MAC-kniven har meget høy kvalitet som kommer fra en blanding av japansk og vestens tradisjoner. Hver kniv fra MAC er håndslipt av profesjonelle smeder. Stålet som brukes i MAC-knivene er rustfritt med høyt innhold av kullstoff, legert med krom, molybden og vanadium. Resultatet blir et stål som er like hardt som de beste håndsmidde japanske kniver, men MAC-knivene er rustfrie og er derfor mye lettere å vedlikeholde. Den høye kvaliteten gjør at MAC-kniven kan brukes over lang tid uten å miste sin ekstreme skarphet.
MAC-knivens skaft er laget av bjørk, skåret i skiver o glaminert med epoxy lim under meget høyt trykk. Dette gjør at kniven er svært motstandsdyktig mot fett, vann og oppvaskmiddel. MAC har kniver til ethvert formål. Mighty og Pro-knivene er smidde kniver som også er optimert med stålovergang til skaftet for ekstra god balanse og kontroll. Houcho-knivene er laget i tradisjonell japansk design og har en skaft av magnoliatre som er et av de treslag som tåler vann best. MAC har også kniver med sandblåst kant, luftlommer og teflonbelegg. Dette forhindrer vakuum og gjør at maten du skjærer slipper lettere fra kniven. MAC tilbyr også flere typer slakterikniver i høy kvalitet med plastskaft.
Derfor skiller MACs kniver seg fra mengden
1. En av verdens skarpeste kniver
MACs kniver er slipt på en meget god måte av profesjonelle knivslipere og er skarpere enn mange andre kniver i verdensklasse. Om du investerer i en MAC kniv får du en ordentlig kvalitetskniv.
2. Lettbrukelig og ergonomisk
MACs kniver har tynne og fleksible blader som uten anstrengning skjærer gjennom både, kjøtt, fisk, grønnsaker og frukt. Visse kniver har en tendens til å være vanskelige da de er stive og ufleksible, men dette slipper du med en MAC kniv. MAC-kniver veier dessuten veldig lite og er ergonomiske designet for at de skal passe godt i hånden.
3. Holdbart skarpe
MAC-kniver blir herdet til 57-60 Rockwell C er de utrolig skarpe. Andre kniver er oftere mykere og hvis en kniv er myk kan den miste skarpheten fortere. Hvert knivblad fra MAC er som sagt slipt av en profesjonell knivsliper fra regionen Seki i Japan. Material i høy kvalitet kombinert med vellærte håndverkere gjør at MAC knivene holder seg skarpere flere ganger lengre enn andre fremstående knivmerker.
4. Lettvedlikeholdt
MACs kniver beholder skarpheten lengre, men når det er på tide med å slipe knivene kan du bruke en Rollsharp, som fort og enkelt