60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn
Matlaging/Kjøkkenkniver/Allroundkniver

Allroundkniver

En allroundkniv er en viktig kniv å ha i samlingen, og er troligvis manges førstevalg når det kommer til det aller første knivkjøpet.
22 resultater sortert etter
Ran kokkekniv 20 cm + allkniv 12 cm - 2-stk. - Yaxell
Yaxell

Ran kokkekniv 20 cm + allkniv 12 cm, 2-stk.

kr 2 999kr 4 500
På lager

Mer om Allroundkniver

Allroundkniven eller allkniven er den alt mulig kniv til de fleste skjære og hakke oppgaver på kjøkkenet. Allkniven er lett å jobbe med og er et utmerket valg når du ikke trenger en kniv som er utviklet for ett spesielt formål. For å forsikre deg om at kniven holder lenger er det smart å vaske den for hånd etter bruk og oppbevare den på en magnetlist eller i en knivblokk. 

Allroundkniver passer perfekt som din første kniv når du flytter hjemmefra, og så lenge du har en allroundkniv så klarer du det meste i hakke- og skjærevei. Allroundkniven er en noe nettere kniv enn kokkekniven, og kan derfor oppfattes som enklere å håndtere. Allroundkniven finnes i mange ulike modeller og material her på KitchenTime, vi tilbyr allroundkniver fra flere kjente varemerker som Victorinox, Satake og Wüsthof. Her finner du også våre barnekniver som er utviklet slik at barn kan hjelpe til med matlagingen på en trygg måte. 

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)