60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn

Knivsett

Et knivsett er perfekt for å legge grunnen for din knivsamling.
69 resultater sortert etter
Global G-551524 knivsett, 3 kniver - Rustfritt stål - Global
Global

Global G-551524 knivsett, 3 kniver, Rustfritt stål

1 790 kr2 997 kr
På lager
SALG
-40%
12
Side 1 av 2

Mer om Knivsett

Et knivsett er noe som burde være i alle hjem, enten om det henger på veggen, ligger i skuffen eller sitter i en flott beholder kan det ikke unngås i kjøkkenet. Det er også en perfekt måte å starte knivsamlingen på og for å legge grunnen for knivsamlingen for å få en enhetlig samling av kniver. En skarp kniv er det viktigste i kjøkkenet og er i all sin enkelhet en av de mest simple oppfinnelsene som stammer helt tilbake til steinalderen. Antall kniver i våre knivsett varierer fra sett med 2 kniver opptil 15 deler slik at du finner det settet som passer dine behov. I vårt sortiment finner du knivsett fra populære merker som blant annet Global og Chroma Porsche Design.

Mange av våre sett med kjøkkenkniver er tilpasset så de oppfyller basisbehovet til alminnelig matlagning og er optimal når man for eksempel flytter hjemmefra eller som gave til barnet som skal flytte hjemmefra. Det er også den perfekte gaven til ham eller henne som har alt. Vi leverer flere av våre knivsett i en flott gaveinnpakning eller med en inklusiv form for knivoppbevaring som gjør det til en elegant gave.

Vi har alt fra populære knivsett fra Zwilling, kniver med treskaft – vi har faktisk også sett med oppbevaring og bordkniver til den møre biffen. Kjøkkenknivenes verden er så stor at den rommer flere typer enn det kan telles, vi har garantert noe for deg! Blant våre merker med knivoppbevaring finner du Zwilling, Satake, WMF, DUKA, Fiskars med mer.

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)