60 DAGER ANGRERETT
FRI FRAKT OVER 599 KR
Slipestål brukes for å få tilbake den opprinnelige skarpheten ved at man tar bort ujevnheter som har oppstått på knivkanten. Slipestålet finnes i flere ulike material tilpasset etter knivbladet. Slipestål er perfekt for vedlikehold av dine kniver, men etter en tid trenger kniven en grunnslipning for å få tilbake skarpheten. Japanske kniver slipes mest effektivt med en slipesten, mens europeiske kniver kan slipes med våtsliper eller rullesliper. Våtsliperen er populær, ettersom den er relativt enkel å bruke. Fordelen med en slipesten er derimot at den nederste delen av knivkanten også nås. Den elektriske knivsliperen gjør vedlikeholdet av dine kniver veldig enkelt, ettersom at den sliper automatisk. Uansett hvilken knivsliper du velger er det viktig at du er nøye med at den er tilpasset etter knivbladsmaterialet på dine kniver.
Japanske kniver slipes mest effektivt med en slipestein, mens europeiske kniver kan slipes med våtesliper eller knivsliper med hjul. En variant av en kniv sliper, våtsliperen er veldig populære ettersom den er relativt enkel å bruke. For delen med en slipestein er du kommer til helt nederst på knivbladet, den elektriske knivsliperen gjør vedlikeholdet veldig enkelt, ettersom alt gjøres automatisk.
Det brede utvalget av kniver gjør at det også finnes et stort antall knivslipervarianter, så pass på at du velger rett slipeverktøy for dine kniver! I vårt brede sortiment finnes elektriske respektive manuelle knivslipere, slipestål i forskjellig material, slipestener, rulleslipere, vårslipere og knivslipere tilpasset for keramiske kniver.