60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Slipestål

Slipestål er som en slags fil som filer knivene skarpe, de finnes i ulike materialer tilpasset for ulike typer kniver.
5 resultater sortert etter
Slipestål Mediumfin 25 cm - Svart - Victorinox
Victorinox

Slipestål Mediumfin 25 cm, Svart

kr 324kr 360
På lager

Mer om Slipestål

Et slipestål gjenoppretter knivbladets opprinnelige skarphet og skiller seg først og fremst gjennom hvor mye metall de kan ta bort. Diamantoverflaten gir derfor et bedre resultat raskt, men keramisk stav gir bedre skarphet. 

En slipestav eller stålbryne passer utmerket for europeiske kniver, mens en slipestav i keramik er egnet til både europeiske kniver og japanske kniver. Slipestaven med diamantoverflate er grovere enn keramikkstaven hvilket gjør at kniven får grovere blad med diamantbrynen. Hvis du bruker en knivsliper på dine kniver og ikke opplever at det gir resultater kan det var på tide med en grunnsliping, hvilket burde gjøres av en profesjonell knivsliper. 

Ved hjelp av slipestål blir kjøkkenarbeidet mye enklere og morsommere. En kjøkkensliper er et effektivt sliperedskap som er verdt å investere i for å vedlikeholde knivene dine. Det er jo trossalt slik at alle kniver blir sløve og dårlige når de brukes mye og ikke blir behandlet riktig. Slipestålet må også rengjøres. Det kan avfettes i eddikkvann, eller skrubbes lett med fin stålull og syntetisk såpe som jif skurekrem.

Hos oss på KitchenTime finner du et bredt utvalgt av slipestål. Velg mellom for eksempel diamant- keramisk- eller stålbryne avhengig av bladstålets hardhet, eller om du bruker keramiske kniver. Diamant-, stål- eller keramikksliper er utmerket til å vedlikeholde knivenes kvalitet og skarphet.

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)