60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

FEIR SVENSK MIDTSOMMER 10-50% rabatt på nesten alt | 2:21:03:05

Knivslipere

Her finner du våre elektriske knivslipere, våtslipere og rulleslipere.
58 resultater sortert etter
Global MC-550 våtsliper MinoSharp PLUS 3 - plast - Global
Global

Global MC-550 våtsliper MinoSharp PLUS 3, plast

kr 544kr 699
På lager
KAMPANJER
12
Side 1 av 2

Mer om Knivslipere

Her har vi samlet alle våre knivslipere så jobben i kjøkkenet kan gjøres så enkelt som mulig. Det er viktig å holde sine kjøkkenkniver skarpe, og en god knivsliper er et must i alle kjøkken. I denne kategorien finner du knivslipere som hjelper med å holde knivene dine skarpe og i toppform for å håndtere enhver utfordring.

Ved å vedlikeholde dine kniver med hjelp fra en god knivsliper vil knivene dine vare lengre og du slipper å irritere deg over sløve kniver. Du finner også saksesliper for deg som ønsker å slipe saksene dine. Det er viktig å tenke på at du bruker riktig sliper til riktig kniv, da feil behandling kan ødelegge knivene dine. En rulle- eller våtsliper er lett å bruke da man bare plasserer knivbladet på et hjul som roterer når du drar kniven fram og tilbake, med en våtslip bløtlegges slipehjulet før man sliper kniven.

Dersom du vil ha en knivsliper til dine kniver med japanske blad er det bedre å gå for en slipestein i stedet for en rullesliper da disse knivene krever ekstra presisjon. Hvis du vurderer å skaffe deg en elektrisk knivsliper har vi ulike varianter der knivsliperne er spesielt egnet for enten europeiske eller japanske kniver. Uansett hvilken type knivsliper du velger er det en god investering som gjør knivbruken i hjemmet lettere.

Disse slipeverktøyene er relativt enkle å håndtere, og finnes for både europeiske, asiatiske og keramiske kniver. Vær nøye med å kontrollere at den knivsliperen du velger er tilpasset for det material dine kniver er laget av. Her på KitchenTime finner du et bredt utvalg elektriske knivslipere, våtslipere og rullesliper for alle behov. Du finner knivslipere i flere modeller, materialer og prisklasser med ulike egenskaper fra kjente produsenter.

Ta en titt i vårt store utvalg av knivslipere og unngå sløve kniver som ikke klarer jobben.

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)