60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn

FEIR SVENSK MIDTSOMMER 10-50% rabatt på nesten alt | 4:05:58:41

Matlaging/Kjøkkenkniver/Øvrige kjøkkenkniver

Øvrige kjøkkenkniver

Under øvrige kjøkkenkniver finner du kniver som ikke passer inn under noen annen kategori.
72 resultater sortert etter
Ran kokkekniv 20 cm + allkniv 12 cm - 2-stk. - Yaxell
Yaxell

Ran kokkekniv 20 cm + allkniv 12 cm, 2-stk.

kr 2 999kr 4 500
På lager
12
Side 1 av 2

Mer om Øvrige kjøkkenkniver

For deg som vil nyte havets gull i form av kreps, krabbe og østers finner du her også både skalldyrkniv og østerskniv. Disse knivene har et lite med kraftig knivblad og et stabilt skaft for å forenkle ditt skalldyrsmåltid. Er du interessert i skog og mark finner du også soppknive i denne kategorien som passer perfekt til soppturen, en fjellkniv er utmerket for deg som er mye ute i fjellet og vil ha en liten lommekniv lett tilgjengelig.
Alle kniver som du finner under denne kategorien er fra varemerker som er nøye utvalgt og som står for høy kvalitet, blant annet Mac og Lion Sabatier. Ostekniver, pizzakniver og kniver tilpasset til fugl, fisk, kjøtt finnes også her. Mac utvikler også en serie praktiske barnekniver i flere farger, perfekt til at barna kan hjelpe til med matlagingen på en trygg måte. 

Her finner du fremst kniver som er tilpasset til frukt og grønt, men også allkniver som fyller lignende funksjon som kokkekniver. Her finner du også spesialtilpassede skalldyrskniver som for eksempel kan brukes til å åpne østers. Vil du ha en kniv med spesifikt bruksområde som ikke passer inn i noen av de andre knivkategoriene er sjangsen stor at du finner den her! Forutenom at du kan finne en god grønnsakskniv elle fruktkniv finner du også flere ulike allroundkniver som har liknende funksjoner som kokkekniver. 

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)