60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn
Matlaging/Kjøkkenkniver/Japanske kniver

Japanske kniver

Japanske kniver er blant de mest populære på kjøkkenet og passer perfekt når du vil hakke dine råvarer raskt og med presisjon.
7 resultater sortert etter
Kuro Nakiri 18 cm med Petty 11 cm - 2 deler - Satake
Satake

Kuro Nakiri 18 cm med Petty 11 cm, 2 deler

kr 2 189kr 3 349
Bestillt inn
KAMPANJER

Mer om Japanske kniver

Har du noen gang hørt om santokukniven? En santokukniv er en japansk kniv som egner seg perfekt til å hakke, strimle eller kutte råvarer. Er du en sushielsker og liker å lage hjemmelaget sushi anbefaler vi at du kjøper en sushikniv. Vi har mage ulike japanske kniver i vårt sortiment, materiale og former varierer slik at du kan finnes akkurat den kniven som passer best for deg. Det det er også viktig at du finner en kniv som er godt egnet for deg og din hånd, slik at du kan håndtere kniven. Se gjerne gjennom sortimentet nedenfor slik at du finner noe som passer din smak!

Det som skille en japansk kniv fra en vanlig europeisk kniv er at den er hardere i stålet, hvilket gjør det mulig å slipe den fra en brattere vinkel, noe som gjør kniven mye skarpere enn europeiske modeller. 
En japansk kniv vil derfor være mindre egnet til å skjære i hardere materiale, som for eksempel bein, ettersom bladet fort kan bli sløvt av dette. De japanske knivene passer derimot utmerket til håndtering av alt fra grønnsaker til fisk og beinfritt kjøtt, du kan enkelt skjære tynne og nøyaktige biter av dine råvarer. Mange liker japanske kniver sin tynne design, letthet og deres moderne utforming og balanserte grep. 

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)