60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn

Brødkniver

Med en bra brødkniv slipper du få en sammenpresset deigskive, du kan i stedet nyte en god luftig brødbit. Den gir deg ett rent snitt og jevne, fine brødskiver.
44 resultater sortert etter
Global G-9R brødkniv 22 cm tagget - rustfritt stål - Global
Global

Global G-9R brødkniv 22 cm tagget, rustfritt stål

899 kr1 500 kr
På lager
SALG
-40%
12
Side 1 av 2

Mer om Brødkniver

I motsetning til de fleste andre kniver har brødkniven eller brødsagen taggete blad for å kunne ta seg gjennom porøse material uten å mose dem, noe som gjør at brødkniver også lemper seg for andre typer mat som for eksempel tomater, kaker eller lignende. Brødkniven er et must i ethvert kjøkken. Her på KitchenTime finner du mange gode brødkniver i ulike størrelser og prisklasser fra flere kjente og populære merker som Zwilling, Victorinox og Dorre. Her finner du garantert en brødkniv som passer deg.

Du vet selv hva som passer deg, men en anbefalning er en brødkniv med ett langt blad. Er du en som liker franske baguetter kan du fint nøye deg med en brødkniv med kort blad, er du derimot fransk landbrød typen er det alfa omega med en brødkniv med et langt robust blad for å kunne skjære en skive. I motsetning til kokkekniven trenger ikke brødkniven være smidig, hovedsaken er at du kan skjære gjennom hele brødet. Det som derimot kan være viktig å tenke på er knivens tyngde, det er først og fremst en smakssak, men hvis du skal skjære et brød som er en tykkere skorpe kan det være bra å ha en brødkniv med litt tyngde slik at den lettere penetrerer skorpen. Tyngden gir også god stabilitet ved bruk, men på den andre siden skal den ikke være for tung heller, da ferskt brød er veldig følsomt og har lett for å bli most av tyngre kniver.

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)