Velkommen til en verden full av god mat. Som abonnent på vårt nyhetsbrev får du eksklusive tilbud, inspirasjon og kjøkkenkunnskap.
*Ved å registrere deg aksepterer du å motta mail og SMS fra KitchenTime med eksklusive kampanjer & kjøkkenkunnskap. Du kan avregistrere deg når som helst.
Er du sikker på at du ønsker å tømme handlekurven?
Din nåværende handlekurv vil bli slettet hvis du velger å fortsette med disse varene
Hos KitchenTime finner du raclettejern til opptil 8 personer med både små panner og en større plate øverst.
Raclette er en fin og hyggelig ting å invitere gjester på, da selve matlagningen integreres i selve middagen og krever minimalt med forberedelser. Derfor vil det være en garantert suksess å invitere dine venner til en Raclette-aften.
Jernet gir deg og gjestene muligheten til å selv tilberede maten slik dere selv ønsker det, og det gjør matlagingen til en lek og en sosial aktivitet. Hos oss på KitchenTime finner du raclettejern til opp til åtte personer med både små panner og en større plate oppå, de små planene kan brukes til å lage små omeletter eller varme dip og ost, grillplaten kan brukes til alt, her er det kun fantasien som setter grenser! Overflatene på raclettejernene er enkle å rengjøre.
Raclette er en klassisk sveitsisk matrett som lages på raclettejern og er meget populært blant annet i Tyskland og Frankrike. Racletteosten, som er den viktigste ingrediensen, lages i små panner og helles over for eksempel kokte poteter, røkt skinke og syltede grønnsaker. Flere av våre raclettejern har også en grillplate i varierende former og materialer på toppen, noe som betyr at du kan grille tilbehør mens osten smelter. Ordet "racelette" er fransk og referer til en spesiell matrett som en spesiell type ost. Det redskapet som brukes til å tilberede osten kalles raclettegrill eller raclettejern.
Ta en nærmere titt på vårt utvalg av raclettejern på siden her og finn det raclettejernet som passer til deg og ditt behov, og gled deg til å prøve ut deilige oppskrifter sammen med dine venner og familie med raclettejernet i sentrum. Raclettejernet kan også stå igjen på bordet til etter middagen for en deilig dessert med smeltet sjokoladefondant. Dypp din favorittfrukt eller det du kan tenke deg i den smeltede sjokoladen, og vips – så har du en enkel og hyggelig dessert å dele med dine nære.