60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn
Matlaging/Panner

Panner

De aller fleste bruke en panne til matlaging nesten daglig. Å steke mat er en fantastisk måte å tilberede råvarer, men for å få best mulig resultat er det viktig å rett panne. De ulike pannene har unike egenskaper som gjør at de egner seg til ulike typer matlaging, må rengjøres på ulik måte og behandles på forskjellig måte.
StekepannerStøpejernspannerGrillpannerTraktørpannerSautépannerPannekakepannerPlettpannerWokpannerPaellapannerFondue
44 resultater sortert etter
Mineral B Pro stekepanne - 28 cm - De Buyer
De Buyer

Mineral B Pro stekepanne, 28 cm

kr 883kr 1 190
Bestillt inn
12
Side 1 av 2

Mer om Panner

En støpejernspanne tåler høy varmefordeling, men bør ikke vaskes med oppvaskmiddel. Stekepanner uten belegg kan brukes til å steke mate på høy varme, mens kjeramikkpanner motvirker at råvarer setter seg fast og tåler derfor ikke like høy temperatur.

En teflonpanne er for eksempel lett å rengjøre, men må aldri brukes i kombinasjon med metallredskaper. Panner i rustfritt stål er veldig holdbare og har fine stekeegenskaper, maten setter seg ikke fast selv om den ikke har non-stick belegg. Man kan si at en stekepanne i rustfriit stål er en allroundpanne. 
Karbonpanne har like gode egenskaper som en støpejernspanne, den er dessuten like holdbar. I likehet med en teflonpanne setter ikke maten seg fast i en karbonpanne. Karbonpanner har en tynn bunn og kan derfor ikke varmes opp for fort. 

Hos oss finner du også traktørpanner, disse pannene har litt høyere kant enn vanlige stekepanner og har ofte et medfølgende lokk som gjør at en traktørpanne passer utmerket til både tilberedning av gryter, sauser og supper, er du etter en panne som også kan stå i ovenen er den stekegryte det du leter etter. For deg som elsker å grille, men kanskje ikke har plass til en grill hjemme har vi grillpanner som steker råvarer som om det lå på grillen. 

I vårt sortiment finnes noe for alle, uansett prisklasse eller hvilken råvare du skal bruke. En panne i god kvalitet med rett håndtering varer i mange år.

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)