60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn

Fondue

Tradisjonell fondue er smeltet ost som man dypper brødbiter i, men nå for tiden finnes det mange varianter, blant annet sjokoladefondue.
5 resultater sortert etter  
Popularitet
Staub fonduesett 2,35 l - svart - STAUB
STAUB

Staub fonduesett 2,35 l, svart

kr 1 897kr 2 506
På lager

Mer om Fondue

Fondue er en sveitsisk rett som garanterer en veldig sosial middag. En fonduegryte kommer til å passe til våre middagsselskap eller en kosekveld med venner. I tillegg til å smelte ost kan du smelte ulike typer sjokolade som du dypper frukt i som en perfekt dessert. Hvis du skal ha et stort selskap op 8 personer så passer en fondue som rommer 2l bra, er dere 4 personer eller ferre kan vi anbefale en mindre fondue som rommer 1L. Uansett om du er ute etter en fondue som passer store middagsselskap eller små finnes fonduen du trenger her hos KitchenTime. 

I vårt sortiment med fonduesett finner du flere alternativ, både elektriske fonduesett og sett som varmes opp med lys eller brenner. Med visse fonduesett følger det med oppskriftshefte for deg som vil få inspirasjon. Det følger også med fonduegafler med de fleste fonduegryter, men om du ønsker å kjøpe finnes det også i vårt sortiment. 

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)