60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn
Matlaging/Panner/Plettpanner

Plettpanner

Lapper, munker og pannekaker er både tradisjonelle og moderne, matretter som ligger oss kjært i hjertet.
5 resultater sortert etter  
Popularitet
Nordic Ware Smiley svelepanne - Ø 27 cm - Nordic Ware
Nordic Ware

Nordic Ware Smiley svelepanne, Ø 27 cm

kr 599kr 669
På lager

Mer om Plettpanner

Hos oss på KitchenTime får du panner som lager både hjerteformede og runde lapper eller pannekaker. Det finnes også panner med mulighet til å lage tre til femten små munker, eller poffertjes som det originalt heter. De Buyers Blinipanne med diameter på 12 cm og 14 cm passer perfekt for amerikanske pannekaker eller omlett. Det som gjør en slik panne så godt egnet for pannekaker, munker eller lapper er at de har en yte som gjør at maten ikke fester seg og gir en fin stekeyte. en munkepanne gir deg runde, fine munker som er perfekt å servere til kaffen med melis eller sjokolade. 

Det fleste plettpanner er laget for at du enkelt skal kunne steke dine lapper slik at de får en stekeyte og pannene er også enkle å rengjøre. Blinispanne som har små runde former er også godt egnet til å steke egg i. 

Vi har alle prøvd å snu en pannekake i lufta, og sikkert både mislyktes og lykkes. Det ingen hemmelighet at slik mat som er basert på røre er vanskelig å få perfekt. For at man skal lykkes er det viktig å ha en god panne som er laget for dette.

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)