60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn
Matlaging/Panner/Wokpanner

Wokpanner

Her finner du våre wokpanner, for å lære mer om hvilken wok du burde velge kan du lese mer til venstre eller nederst på siden. 
45 resultater sortert etter
Hestan NanoBond Wok - 7 L - Hestan
Hestan

Hestan NanoBond Wok, 7 L

4 871 kr6 899 kr
Bestillt inn
12
Side 1 av 2

Mer om Wokpanner

Elsker du asiatisk mat like mye som oss? Så har du kommet til riktig side, en god wokpanne er et must på kjøkkenet til deg som er glad i wok og asiatisk mat generelt. Her hos oss finner du wok-sett som inneholder flere snedige redskap som du kan få behov for til din wok eller når du skal lage f.eks. paella, da du også kan finne paellapanner i vårt sortiment. Du finner wok-sett fra blant annet merker som Ronneby Bruk og Muurika i vårt sortiment. Wokpanner har flere lag med metall og har derfor en raskere og bedre varmespredning, mens en panne i støpejern kan holde på høye temperaturer over lengre tid.

For å få til en god wok kreves høye temperaturer. Dessuten er det vanlig at man kontinuerlig tilsetter nye ingredienser til pannen når man woker. Derfor er det viktig å velge wokpanner som har en tykk bunn og god varmeledning, som holder godt på varmen. Ved bruk av en wokpanne er det viktig at også veggene blir varme, og at innholdet stadig er i bevegelse.

Forskjellen på en wokpanne og en vanlig panne er wokpannens lille og konsentrerte bunn og høye runde vegger, og når det kommer til wokpanner er størrelsen et viktig spørsmål. Mange wokretter bygger nemlig på at alle ingrediensene samles i samme panne, noe som stiller større krav på pannens størrelse. Når du velger en wokpanne er det derfor viktig å tenke på hvor mange mennesker man vil ha mulighet til å lage mat til. Når det kommer til materialet er det først og fremst et spørsmål om man skal velge en wokpanne med belegg eller ikke. En wokpanne med belegg er ofte litt billigere og enklere å ta hånd om. Dog har den dårligere holdbarhet og har i mange tilfeller dessuten en tynnere bunn.

Finn den wokpannen som passer til deg og ditt behov og se frem til å enkelt lage en wok av råvarene du har i kjøleskapet.

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)