60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn
Matlaging/Panner/Sautépanner

Sautépanner

Sautépannen kan bli sett på som en hybrid mellom en kasserolle og en stekepanne. Utformingen med høyt hvelvede vegger er bygget for å spre varme bort fra sautépannens bunn.
18 resultater sortert etter  
Popularitet
Tools sauteuse - 1 L - Iittala
Iittala

Tools sauteuse, 1 L

kr 1 399kr 1 608
På lager

Mer om Sautépanner

Som med alle typer panner bør du vurdere kvaliteten, materiale og størrelse før du kjøper en sautépanne. Sautépanner er vanligvis laget av rustfritt stål eller aluminium, både med og uten belegg. En belagt sautépanne er utmerket til å steke for eksempel fisk i, men hvis du skal lage sauser bør du bruke plastredskap å unngå å skade belegget. Her finner du våre ulike sausepanner som er spesielt utviklet for tilberedning av sauser. En sauspanne eller sautese er en liten og smidig panne som også passer veldig godt til baking når du skal varme eller smelte ingredienser. 

Siden varmefordelingen blir jevnere er det mindre sjanse for at for eksempel fisk og grønnsaker brenner seg fast eller faller fra hverandre. Mange kokker synes at sautépannen er den mest optimale stekepannen, nettopp fordi den kombinerer kasserollens og stekepannens funksjoner. Sautepanner øker dessuten dine sjanser for å lykkes med risretter som risengrynsgrøt eller risotto. 

Populære filtre

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)