60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Stekespader

En stekespade er egentlig ett ganske enkelt redskap, men da vi bruker den i nesten all matlagning er kravene høye.
72 resultater sortert etter  
Popularitet
Functional Form stekespade 29 cm - Svart - Fiskars
Fiskars

Functional Form stekespade 29 cm, Svart

kr 114kr 129
På lager
12
Side 1 av 2

Mer om Stekespader

Vi har stekespader laget av blant annet nylon og silikon som både kan motstå varme bedre enn plast, og har en fremragende stabilitet og fleksibilitet. Du finner også gode alternativet til stekespader som stekepinsetter og gafler. Disse er utmerket å bruke når for eksempel skal steke kjøtt. Ønsker du en mer naturlig variant kan vi anbefale en stekespade i tre, det finnes ingen risiko for at denne vil etterlate plastrester i maten.

Den skal ha en fin og praktisk form, tåle varme, ikke være skarp, stabil og fleksibel. Kravene er mange, og årsaken til en god stekespade ligger i materialet. Det finnes i dag gode alternativ til stekespader i metall, med god funksjon, men som ikke sliter like mye på stekepannene.Dersom du skal ha en stekespade til belagte stekepanner vil vi anbefale deg en stekespade av nylon, silikon eller tre for å unngå å skade belegget til stekepannen.

En stekespade er en av de viktigste kjøkkenredskapene du kan ha i kjøkkenskuffen. Her kan du se nærmere på alle våre stekespader, men vi har også stekekniv, stekegaffel, wokspade og spatel. Så ta en titt på vårt store utvalg av ulike stekespader på siden og finn det redskapet du står og mangler i hånden når du skal steke din favorittrett til dine gjester.

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)