60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn

FEIR SVENSK MIDTSOMMER 10-50% rabatt på nesten alt | 2:21:11:00

Merkevarer/Victorinox

Victorinox

115 resultater sortert etter
Swiss Classic pølse-/tomatkniv 11 cm - Svart - Victorinox
Victorinox

Swiss Classic pølse-/tomatkniv 11 cm, Svart

kr 93kr 125
Bestillingsvare
KAMPANJER
1
...
4
Side 1 av 4

Mer om Victorinox

Victorinox er en sveitsisk familiebedrift i fjerde generasjon, og deres mest kjente produkt er den sveitsiske militærkniven. Den ble oppfunnet i 1884, og har siden vært en velkjent klassiker. Victorinox tilbyr en rekke produkter av høy kvalitet, og er fortsatt først og fremst kjent for sin kniv kvalitet. En investering i en Victorinox kniv er en investering for livet! 

Historie

Victorinox har siden slutten av 1800-tallet solgt kvalitetskniver i første klasse. Victorinox grunnleggeren Karl Elsener utviklet den verdensskjente sveitsiske lommekniven og dette var startsskuddet for bedriften. I dag er Victorinox en global virksomhet som har ekspandert fra å selge lommekniver til et bredt utvalg av kjøkkenkniver. Navnet Victorinox kommer fra Elseners mor som het Victoria og inox som betyr rustfritt stål. På 40-tallet ble den sveitsiske lommekniven kjent over hele verden og ble spesielt populær blant amerikanske soldater som var stasjonert i Europa, kniven ble en populære souvenir å ta med hjem etter krigen. 

Vedlikehold

Knivene holder høykvalitet og de gir opp til 25-års garanti på sine produkter for å vise at deres kniver er stabile og holder det de lover. Et par praktiske tips for at knivene skal holde lengre er dog viktig å ha i tankene. Det første er å alltid oppbevare knivene sikkert, kniver kan fort bli slitt og skadede ved for mye kontakt med for eksempel bestikk eller annet kjøkkenutstyr. En knivmagnet eller en knivblokk er perfekt for oppbevaring av dine favorittkniver. De fleste kniver burde vaskes for hånd for at kniven skal beholde sin skarphet og kvalitet. Det kan være en od idé å investere i en knivsliper for jevnligv vedlikehold av knivene. Victorinox lager en egen knivsliper som er praktisk og liten. 

En jungel av kniver

Forskjellig tilberedning krever forskjellige kniver. Det finnes mange forskjellige kniver fra Victorinox. Nedenfor får du en liten guide til de ulike typene.

1. 

Kokkekniv

 - En god allroundkniv som egner seg til alt fra å kutt grønnsaker til kjøtt. 2. 

Brødkniv - 

En kniv med tagger for enklere skjæring av brød. Knivene har ofte et god balansert håndtak og et større blad. Kniven kan også brukes enklere kutting av grønnsaker som tomat og salat.3. 

Filékniv - 

En kniv som er spesielt egnet til å rense fisk, kjøtt eller filetering. Kniven har ofte et langt, smalt blad for enklere bevegelser. 

Disse tre knivmodellene er de vi anser som de viktigste på kjøkkenet, med disse knivene klarer du de fleste råvarene på kjøkkenet. Er du deretter bare ute etter én kniv er kokkekniven definitvt å anbefale, den fungerer til en rekke råvarer, er ofte robust og enkel å slipe. tenk bare på at det ikke alltid er den største kniven som er best å bruke. 

Vil du vite mer om vedlikehold, oppbevaring og sliping av kniver har vi laget en stor knivguide som du kan lese her.

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)