60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Inspirasjon/Guides/10 kjøkkenprodukter du bare må ha!

10 kjøkkenprodukter du bare må ha!

Er det på tide å oppdatere kjøkkenredskapene eller fylle det nye kjøkkenet med de mest brukte kjøkkenproduktene? Her finner du tips til de viktigste kjøkkenredskapene du ikke klarer deg uten på kjøkkenet.
fredag 16. februar 2024
Del artikkel

1. Kokkekniv

 

Kniven er det viktigste redskapet på kjøkkenet, og nettopp kokkekniven er den mest bruke av alle kniver. Den skal føles som en forlengelse av armen og være bekvem å arbeide med. Da blir også matlagingen mye morsommere.

2. Stekepanne

 

Uansett om du skal steke kjøttboller, pannekaker, kjøtt eller fisk så trenger du en stekepanne i hvert kjøkken. Når du velger stekepanne er det viktig å tenke over hvilket materiale som passer din matlaging best. Du kan lese mer i vår Stekepanneguide for de vanligste stekepannene.

3. Grytesett

Kok potet, ris, grøt, pasta, saus, supper, gryter med mer. Gode gryter er alfa og omega på kjøkkenet. Et grytesett er et perfekt sted å starte eller til å oppdatere kjøkkenet med. Med et grytesett får man brukbare gryter og kasseroller med/uten lokk i samme serie, hvilket er ekstra pent.

4. Stekespade

En stekespade er uten tvil et redskap du trenger til din stekepanne. Er du ute etter en stekespade som er skånsom ovenfor pannen, så er en stekespade i silikon eller tre et godt alternativ.

5. Skjærebrett

Et skjærebrett i tre eler plast er et essensielt redskap når du skal skjære alt fra brød til grønnsaker, kjøtt og fisk.

6. Rivjern

Rivjern finnes i flere ulike modeller avhengig av hva som skal rives. Et flersidet rivjern er helt klart et smart valg om du vil ha et alt i ett-rivjern. For eksempel er rivjernet fra Cuisipro med seks ulike sider er perfekt for alt fra parmesan og sitronskall til sjokolade og rotfrukter eller grønnsaker.

7. Stavmikser

En stavmikser er et smart verktøy som ikke tar alt for mye plass på kjøkkenet og som virkelig kan forenkle matlagingen! Med en stavmikser kan du enkelt mikse mat, sauser, supper og mye mer.

8. Termometer

En termometer til matlaging er både smart og viktig å ha på kjøkkenet når du for eksempel skal steke kjøtt, sjekke brødet eller holde styr på frityroljen eller temperere sjokolade. Termometeret gir deg full kontroll over maten du lager.

9. Dobbeltsidige skrellere

Med en dobbeltsidig skreller kan du skrelle like bra på begge sider og den fungerer utmerket til både høyre- og venstrehendte. Med en dobbeltsidig skreller kan du dessuten lage lange, sammenhengende girlander til å dekorere maten med.

10. Tilberedningsskåler

Til både matlaging og baking er tilberedningsskåler noe du ikke klarer deg uten på kjøkkenet. Dessuten er de utmerket til servering, for eksempel til salat eller fredagspopcornet!

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)