60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Inspirasjon/Guides/Kickstart det nye året med sunnere matlaging!

Kickstart det nye året med sunnere matlaging!

fredag 1. mars 2024
Del artikkel

Råsaftsentrifuger og juicepresser

En skikkelig god og næringsrik juice slår aldri feil! Her gir vi tips til deg som vil investere i en råsaftsentrifuge eller juicepresse som hjelper deg når du står på farten og tiden ikke strekker til.

Råsaftsentrifugen, også kalt slow juicer, er akkurat som det høres ut – en sakte roterende elektrisk saftpresse. Dette betyr at ingrediensene som tilsettes åpner opp cellene sine, med viktige vitaminer, antioksidanter og fibre – noe som gjør at den kaldpressede juicen får en høyere næringsverdi. I slowjuiceren din kan du tilsette alt fra grønnsaker, grønne blader, nøtter, frukter eller urter.

Hvis du i stedet ser etter en enklere variant av juicemaskin, bør du sjekke ut juicepresserne våre! Med en juicepresse kan du servere god og sunn juice på et blunk, hvor du med fordel kan blande alle slags sitrusfrukter eller kun tilsette for eksempel appelsiner.

Blendere og matprosessorer

Leter du etter noe som kan mikse, knuse, hakke og blande i ett og samme produkt? Da bør du sjekke ut våre blendere og matprosessorer! Mange omtaler disse som reddende engler og klassiske hverdagshelter! En blender blir din følgesvenn gjennom livet hjemme på kjøkkenbenken og vi forstår hvorfor.

Med en blender kan du lage alt fra smoothies, milkshakes, juicer, rører, supper, dressinger, frossen drikke og nøttesmør. Det er kun fantasien som setter grensene for alt det gode du kan lage! En blender gir deg et helt unikt resultat, og en fantastisk jevnhet med hjelp av den sterke motoren og knivene.

For deg som ønsker en ekstra hjelpende hånd til matlagingen, bør du sjekke ut våre matprosessorer. Disse skiller seg fra blendere ved at de er ekstra sterke og takler det meste du ønsker å hakke, mikse og blande. Hakk alt fra nøtter, løk, is, urter og masse mer. Server deretter middagen med din hjemmeblandede pesto eller hummus.

Airfryer

Matlaging har aldri vært morsommere og enklere enn med en airfryer! Et sunnere alternativ til å steke maten din, noe som gjør hele opplevelsen enda bedre. Airfryeren ble også kåret til årets julegave i 2022ifølge Prisjakt.no, og denne populære mattrenden tar vi med oss inn i 2023.

Airfryeren gir deg uendelige muligheter, hvor du både kan tilberede mat og bake i en og samme maskin. Du kan fritere alt fra grønnsaker, poteter, ost, falafel, fisk, kylling og de fleste typer bakverk – helt uten bruk av olje. En airfryer er både tidseffektiv og kostnadseffektiv, noe som gjør hverdagen din veldig mye enklere. Airfryeren er derfor et must på kjøkkenet!

Tips! Bruk ulike teksturer i matlagingen din og snurr squash i en mandolin, som du deretter friterer i airfryeren og topper den gode retten din med.

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)