60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Produkter
Annet
Logg inn
Inspirasjon/Guides/Friter sunnere med en varmlufts frityr

Friter sunnere med en varmlufts frityr

Fritert mat er skammelig godt og noe som de fleste av oss hater å elske. Det første som vi kommer i tanke om er at fritert mat er fett og usunt. Slipp den usunne og fete maten som du får av en vanlig frityr og invester i en varmlufts frityr. Med den nye teknologien kan du endelig nyte sunnere fritert mat.
onsdag 28. februar 2024
Del artikkel

En varmlufts frityr er en “game-changer”  til fritert mat og bruker i motsetning til en vanlig frityr lite til ingen olje. Maten blir derfor mye sunnere og du slipper styret med å skulle gjøre rent mengder av frityrolje etter matlagningen.
 
Den lukkede matlagningen som kommer med en varmlufts frityr innebærer at den ikke slipper ut en tung os av mat som det ofte kommer fra en vanlig frityr. Med en varmlufts frityr slipper du olje som søler på benker og gulv som enkelt kan skje med en vanlig frityr. 
 
Hvordan blir da resultatet med varmlufts friterer kontra en vanlig frityr? Da du ikke senker råvarene ned i olje så blir det ikke helt den samme effekten som dypfritert. Overflaten blir sprø men ikke fettdryppende. Innholdet blir mykt og saftig. Et eksempel på dette er søtpotet-fries: de får en tydelig overflate og blir fantastisk gode innvendig, uten at de som ved dypfritering blir helt fulle av olje. Bacon-innpakkede fiken er et annet godt eksempel: baconet blir ordentlig stekt og teksturen mellom fikene bakes og får en myk konsistens. Mange opplever at råvarenes egne smaker fremtreder mer tydelig når frityroljen ikke er en del av blandingen. 
 
Hvis du vil bruke litt olje eller fritere allerede fete råvarer i din varmlufts frityr så går dette selvfølgelig fint. Fett er en smakforsterker og ofte blir det veldig godt når man tilsetter en skje olje til for eksempel grønnsaker eller rotfrukter innen matlagingen, selv om det ikke er nødvendig. Overflødig fett kommer til å dryppe igjennom frityrkorgen og ned i beholderen under matlagingen. 
 
Lag sunnere pommes frites med opp til 80% mindre fett. Invester i en varmlufts frityr allerede i dag!

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)