Velkommen til en verden full av god mat. Som abonnent på vårt nyhetsbrev får du eksklusive tilbud, inspirasjon og kjøkkenkunnskap.
*Ved å registrere deg aksepterer du å motta mail og SMS fra KitchenTime med eksklusive kampanjer & kjøkkenkunnskap. Du kan avregistrere deg når som helst.
Er du sikker på at du ønsker å tømme handlekurven?
Din nåværende handlekurv vil bli slettet hvis du velger å fortsette med disse varene
* prisen det sammenlignes med avser den laveste prisen produktet har hatt de siste 30 dagene før kampanjen startet
Fri frakt, 7-14 dagers leveringstid
Princess Professional Sous Vide gjør det enkelt å oppnå perfekte resultater med matlagingen hjemme.
For å bruke Sous Vide, fest den bare til en gryte, plasser maten i en vakuumforseglet pose og still deretter inn tid og temperatur.
Delikat og mørt kjøtt!
Denne Professional sous vide fra princess hjelper deg med å oppnå den perfekte temperaturen når du lager mat. Vakuum-forsegle kjøtt, kylling, fisk eller hva du selv ønsker, og legg dem deretter ned i perfekt temperert vann og la din sous vide ta seg av jobben.
Bli en mesterkokk på kjøkkenet og overrask vennene med en ekte gourmetmiddag.
Princess Professional sous vide har et håndtak øverst med en klemme for å holde den på plass. Sous vide-sirkulatoren er IPX7-sertifisert, noe som betyr at den er helt vanntett. Bunnen består av et rustfritt hus med plastbunn der det er en liten propell for å sirkulere vannet.
Plasser den i en beholder fylt med vann fra omtrent fem liter og oppover og fest klemmen. Sous vide-maskinen må kun brukes med vann. Det fylte vannvolumet må være mellom MAX- og MIN-nivåmerkene på det rustfrie skallet. Maten vakuumforsegles og senkes ned i vannet. Tilbered aldri matvarer som ikke er pakket.
Når du kobler pluggen inn i stikkontakten lyser sous vide-maskinens display, klikk deg deretter videre på berøringsskjermen for å angi temperaturinnstillingen for å deretter stille inn hvor lang tid maten skal tilberedes.
Du kan velge temperatur opp til 95° C.
Når riktig temperatur er oppnådd, høres en pipelyd og deretter begynner timeren å telle ned. Det å lage mat med sous vide tar lengre tid men gir et bedre og jevnere tilberedningsresultat.
Hva er Sous vide?
Sous vide uttales [su vid] og kommer fra fransk og betyr "i vakuum". Metoden innebærer at man tilbereder maten i en lufttett plastpose som deretter plasseres i et vannbad med lav, nøye kontrollert temperatur over lengre tid.
Resultatet er at temperaturen blir den samme gjennom hele ingrediensen, det vil si at man kan tilberede innsiden med ønsket temperatur uten å overkoke utsiden. Dette fører i sin tur til at råvaren beholder næringsstoffene og smaken på en helt overlegen måte. Kjøttet blir mørrere og saftigere og grønnsakene får en mer konsentrert smak.
Sous vide er en tilberedningsteknikk som er brukt lenge innen restaurantbransjen.
Med Princess Professional sous vide kan du utføre denne prosessen selv hjemme i ditt eget kjøkken. Alt som trengs er en gryte.
Temperaturer:
Entrecote: 54 grader (2 timer, 250 gram/ 2 cm tykk).
Andebryst uten ben: 62 grader (3 timer).
Poteter: 84 grader (Store 2 timer, små 1 time).
Laks: 48 grader (200-300 gram, 25 min).
Spesifikasjoner:
Effekt: 1200 W.
Universal innsats egnet for alle gryter og kar opp til 25 liter.
Mål: H 44 x B 8 x D 11 cm.
Vekt: 1,5 kg.
Temperaturområde: 25-95 grader.
Farge | Svart |
Materiale | Rustfritt stål |
Effekt | 1200 W |
Artikkelnummer | 10190798 / 61513208 |
Farge | Svart |
Materiale | Rustfritt stål |
Effekt | 1200 W |
Artikkelnummer | 10190798 / 61513208 |