Stekepanner finnes i støpejern, stål, kobber og non-stick. Perfekte for alt fra raske omeletter til steking av kjøtt og fisk. Riktig panne gir jevn varme og bedre kontroll på matlagingen.
Scanpan HaptIQ har et ekstra slitesterkt non-stick-belegg med støpejernsaktig tekstur for best mulig stekeresultat. Fem lag av stål og aluminium gir jevn varmefordeling og høy holdbarhet. Tåler ovn opptil 260 °C og fungerer på alle varmekilder.
Ceramic
Satakes lettvektsstekepanner i støpejern har et PFAS-fritt keramisk non-stick-belegg og en honeycomb-mønstret overflate for jevn varmefordeling. Stilrene matt svarte håndtak og perfekt for grønnsaker, fisk og kjøtt. Passer alle varmekilder.
Fusion 5
Scanpan Fusion 5 er en elegant serie kokekar i fem lag rustfritt stål og aluminium som gir rask og jevn varmefordeling. Utstyrt med dryppefri kant, måleskala og ovnssikkerhet opptil 260 °C. Fungerer på alle varmekilder og tåler oppvaskmaskin.