60 DAGER ANGRERETT

FRI FRAKT OVER 599 KR

Gå tilbake
Annet
Logg inn

FEIR SVENSK MIDTSOMMER 10-50% rabatt på nesten alt | 4:07:30:30

Matlaging/Gryter & Kjeler/Kjeler & Kasseroller

Kjeler & Kasseroller

Kasserollen er uunnværlig på kjøkkenet, og kommer i alle størrelser for ulike bruksområder.
138 resultater sortert etter
Padova gryte- og stekepannesett 10 deler - Blush pink - GreenPan
GreenPan

Padova gryte- og stekepannesett 10 deler, Blush pink

kr 4 049kr 4 499
På lager
KAMPANJER
1
...
4
Side 1 av 4

Mer om Kjeler & Kasseroller

Her finner du klassiske og moderne kasseroller! Kasserollen er et klassisk kjøkkenredskap som har blitt brukt i hundrevis av år og som fremdeles den dag i dag har en viktig posisjon i kjøkkenet vårt. Med en kasserolle hvor maten brenner seg fast er det vanskelig å lykkes i matlagingen. Derfor bør du velge kasseroller som holder lenge, og kan hjelpe deg å nå ditt potensial på kjøkkenet. I vår nettbutikk finner du både store og små kasseroller laget av ulike materialer som støpejern, kobber og kasseroller med keramisk belegg. Vi har kasseroller som fungerer for alle typer matlaging og noen som er spesialdesignet som for eksempel pastakasseroller.

Vi har også kasseroller som er bain marie, hvilket innebærer at de varmer opp råvarer skånsomt gjennom å gradvis øke temperaturen til den ønskede temperaturen oppnås. Du finner også en kasserolle med helletut slik at du kan helle av vann. De mindre modellene er perfekte når du skal varme melk eller til å smelte smør eller sjokolade.

En tykk bunn er nødvendig for at kasserollen skal holde varmen, rustfritt stål gir en bedre overflate som er lettere å holde ren, mens aluminium leder varme bedre. Av denne grunn er det mange produsenter som har laget en kombinasjon, hvor overflaten er laget av rustfritt stål og med en aluminiumskjerne. Det finnes også kasseroller med belegg av teflon eller lignende, for å unngå at maten brenner seg fast.

Kasseroller fins i forskjellige materialer, prisklasser, kvaliteter og størrelser. Hos oss finner du mange kasseroller av høy kvalitet, og desto høyere kvalitet, det lengre levetid vil kasserollen ha. For å forlenge levetiden bør du som med alle andre kjøkkenredskaper, passe godt på kasserollene dine. Sørg for at maten ikke brenner fast i kasserollen og vask den forsiktig med omhu.

Du vil finne det du leter etter hos oss, så ta en titt på utvalget og finn kasserollen til ditt kjøkken her.

Abonner på nyhetsbrevet vårt - Få 50kr rabatt*

KitchenTime - En del av Nordic Nest AB (Bedriftens org.nr.: 997 671 538)