Velkommen til en verden full av god mat. Som abonnent på vårt nyhetsbrev får du eksklusive tilbud, inspirasjon og kjøkkenkunnskap.
*Ved å registrere deg aksepterer du å motta mail og SMS fra KitchenTime med eksklusive kampanjer & kjøkkenkunnskap. Du kan avregistrere deg når som helst.
Er du sikker på at du ønsker å tømme handlekurven?
Din nåværende handlekurv vil bli slettet hvis du velger å fortsette med disse varene
ADVENT DEALS! Finn julekjøkkenprodukter til julepriser, nye deals hver advent. Kjøp nå»
Å bevare sommer- og høstsesongens godsaker og spare de til vinteren er både godt og morsomt.
Å gi bort hjemmelaget syltetøy er både personlig og noe som settes pris på av mottakeren. Kjøp et fint glass og sett på en hjemmelaget, personlig etikett. Når du koker bærene til saften monterer eller plasserer du enkelt saftsilen over en bolle eller gryte og lar bærsaften dryppe gjennom i ca. 40 minutter. Unngå å presse bærne ettersom det kan gjøre saften grumsete. Et annet tips er å fylle syletøyglassene rett etter koking og foregle de mens innholdet fortsatt er varmt, ettersom det da vil skapes naturlig vakuum. Sett glassene opp ned for en ekstra forseglende effekt. En populære syltesil er vår variant fra Gewe, som har praktiske armer som kan festes på grytekanten.
Med hjelp av en saftsil eller syltesil kan du enkelt lage enge marmelader, syltetøy, saft og andre godsaker som du kan nyte når kulda kommer. Hos oss finner du alt fra silduk og syltestativ til syltegryter, syltetøyglass og saftflasker.