Velkommen til en verden full av god mat. Som abonnent på vårt nyhetsbrev får du eksklusive tilbud, inspirasjon og kjøkkenkunnskap.
*Ved å registrere deg aksepterer du å motta mail og SMS fra KitchenTime med eksklusive kampanjer & kjøkkenkunnskap. Du kan avregistrere deg når som helst.
Er du sikker på at du ønsker å tømme handlekurven?
Din nåværende handlekurv vil bli slettet hvis du velger å fortsette med disse varene
ADVENT DEALS! Finn julekjøkkenprodukter til julepriser, nye deals hver advent. Kjøp nå»
* prisen det sammenlignes med avser den laveste prisen produktet har hatt de siste 30 dagene før kampanjen startet
Fri frakt, på lager
Perfekt matlaging med sous vide-pakker fra tyske Caso og Steba
Sous vide er et matlagingsfenomen som på mange måter har revolusjonert resultatene for både profesjonelle og hjemmekokker de siste årene. For å lykkes virkelig godt med sous vide-matlagingen din trenger du først en god sirkulator, en vakuumpakker og vakuumposer. En mengde varianter av disse finnes på markedet, og mange kunder opplever tvil om valg av modell og merke. Vi i KitchenTime tilbyr derfor gjerne noen forskjellige pakker som passer veldig godt sammen! Denne pakkeløsningen er spesialbalansert og utviklet for deg som vil begynne å teste sous vide matlaging og vil ha gode ting som varer og gir virkelig gode resultater over tid. Har du pakken hjemme, trenger du bare en større kasserolle eller varmebestandig beholder og skikkelig fine ingredienser – da er det bare å sette i gang! Her er en beskrivelse av de forskjellige delene som er inkludert i pakken:
Steba SV50 sirkulator
Tittelen "Best i test" av Pricerunner - og det er en grunn. Pinnen kan varme opp til 20L vann til 90°C med en nøyaktighet på 0,5° C. Sous vide-sirkulatoren er på 800W, noe som gjør den kraftig og rask å varme opp store mengder vann. I tillegg kan du planlegge "utvidelsen" ved hjelp av den innebygde timeren.
VC10 Vakuumpakker
En skikkelig god vakuumpakker for deg som vil begynne å teste fordelene med å vakuumpakke maten! Fordelen med å vakuumpakke råvarene før de er sous videas er bl.a. at de får en helt jevn og fin overflateeksponering for det optimalt tempererte vannet. Dette i motsetning til om det er luftlommer i posen, som kan gjøre kokeresultatet ujevnt.
Maskinen kan håndtere poser og ruller med en maksimal bredde på 30 cm. Maksimalt vakuum på -0,8 bar. Maskinen er veldig enkel å bruke og både støvsuger og tetter automatisk. Vakuumhastighet ca 9L / minutt. Leveres med 10 vakuumposer. Merk at VC10 bruker en enkel sveis for å lukke vakuumposen. Vi anbefaler at du legger en annen sveis før sous vide; dette for å sikre at posen holder seg helt tett gjennom hele prosessen!
Vakuumposer for sous vide matlaging
Slitesterke vakuumposer av høyeste kvalitet. Posene har en lett ribbet struktur i overflaten, som bidrar til å optimalisere vakuumemballasjen. Med poser som disse i kombinasjon med den medfølgende vakuumpakkeren fra samme produsent får du en tett og tett lukket vakuumpakke. Vakuumemballasje er med på å forlenge holdbarheten på maten din betraktelig, gjør at de unngår såkalte fryseforbrenninger, og er helt avgjørende for sous vide matlaging!
Posene leveres i 50-pakninger og har den mest populære størrelsen på 20x30 cm.
Vakuumruller - når du vil bestemme lengden på pakken selv!
Slitesterke vakuumruller av høy kvalitet, fra tyske Caso. Vakuumrullene kan kokes og er derfor ypperlige å bruke til deres sous vide matlaging! Har en ribbestruktur for å optimalisere vakuumemballasjen.
Pakken inkluderer 2 vakuumruller som har en bredde på 30 cm. Hver rull har en lengde på 600 cm.
Farge | Metall |
Materiale | Rustfritt stål |
Effekt | 800 W |
Bredde/diameter | 8 cm |
Høyde | 37.5 cm |
Artikkelnummer | 10257461 / 72159453 |
Farge | Metall |
Materiale | Rustfritt stål |
Effekt | 800 W |
Bredde/diameter | 8 cm |
Høyde | 37.5 cm |
Artikkelnummer | 10257461 / 72159453 |